Elevprogram

Elevprogram - skal vi hjælpe dig?

Starten på noget større

Påbegynd din it-karriere hos os 

Vi har et særligt stort ansvar i it-branchen for at uddanne flere dygtige medarbejdere, der kan hjælpe med at løse det støt stigende antal af teknologiske opgaver - både nu og i fremtiden. Det er et ansvar, som vi tager meget alvorligt. Derfor har vi i netIP et omfattende elevprogram samt en drøm om at have 35 elever under uddannelse som it-supportere og datateknikere med speciale i infrastruktur. Vi har mennesker siddende på 7 lokationer. Måske er der også en stol til dig?

Ingen rengøring og kaffebrygning 

Som lærling hos os får du ansvar og indgår i teamet på lige fod med alle dine kolleger. Vi tror nemlig på, at det giver vores mennesker de bedste forudsætninger for udvikling. Den enkelte elev er centrum for sit eget forløb, for hos netIP anerkender vi, at mennesker er individuelle og har forskellige behov, og det skal der tages højde for. Som elev hos netIP går vi op i både din personlige og faglige udvikling. Man kommer med andre ord ikke til at hente kaffe og gøre rent, for det lærer man ikke noget af. 

Hør det fra din kollega 

"Som elev i netIP har jeg selv stor indflydelse på de områder, jeg ønsker at specialisere mig i. Dermed får jeg en bred basisviden og kan så senere arbejde mere med netop den teknologi, jeg finder mest spændende. Jeg oplever en fantastisk holdånd i netIP, og alle mine langt mere erfarne kolleger lytter gerne til mine input og er altid klar til at hjælpe." 

- Kent Fisker, Datateknikerelev 

Hør det fra din leder 

”Jeg ser eleverne som fremtidens netIP, og jeg sætter en ære i at bidrage til, at de får det bedst mulige uddannelsesforløb. Jeg følger eleverne tæt og hjælper den enkelte med at udvikle sine faglige og personlige kompetencer. Personligt ligger det mig meget nært at vise og skabe tillid til den enkelte og gå forrest, når det handler om netIP-DNA og -kultur" 

- Jacob S. Badstue, Elevansvarlig 

Rekrutteringsprocessen 

Vi gør os meget umage, når vi skal vælge de helt rigtige kandidater. Det er vigtigt for os, at der er det rigtige match. Her taler vi ikke om, at du skal kunne det hele, inden du starter. Vi har meget fokus på dit engagement og din interesse, og så er det vigtigt for os, at du passer ind i teamet og virksomhedens kultur. 

Processen foregår således, at du først sender en ansøgning. Så udvælger vi dem, vi ser mest potentiale i, og de tilbydes en uges praktik hos netIP. På den måde kan både du og vi mærke, om vi føler et match. Hvis det er tilfældet, kaldes du til første samtale, og går du videre derfra, så kaldes du til anden samtale. Hvis begge parter har en god mavefornemmelse, tilbydes du en elevplads.  

Tag gerne fat i HR-ansvarlig Berit Møller på telefon 82 19 44 94 eller skriv til hende på bmo@netip.dk hvis du har nogen spørgsmål til vores elevprogram.  

Bred uddannelse  

Vi tilbyder en uddannelse, der rammer bredt. Som elev får man adgang til at lære forskellige it-systemer at kende - it-systemer, som de fleste virksomheder anvender. En af styrkerne ved at være i lære i et konsulenthus er, at man opnår en bredere viden.

Fastansættelse (og flytbarhed) 

Når vi ansætter elever, er det altid med det mål, at der er en siddeplads og et skrivebord, når man er færdiguddannet. Derudover er det også muligt at blive tilknyttet et andet netIP kontor, hvis det passer bedre ind i privatlivet.   

 

Bliver du nysgerrig på vores elevprogram? Giv mig et kald og lad os tage en snak om det

Berit Møller Manager, People & Culture

82 19 44 94

bmo@netip.dk

Ring mig op
Support