Tre dygtige it-konsulenter - Aalborg

Tre dygtige it-konsulenter der brænder for at gøre en forskel

Aalborg

 

netIP udvider igen – og derfor søger vi tre dygtige it-konsulenter til Aalborg, der brænder for at gøre en forskel for både kunder og kollegaer.

Din kerneopgave bliver at formidle tekniske budskaber til ikke-tekniske personer, samt hjælpe vores kunder med drift og optimering af servere, cloudløsninger, infrastruktur, netværk og it-sikkerhed.

Det vigtigste er, at du trives med den direkte kundekontakt og brænder for at hjælpe dine kunder med de løsninger, der giver størst værdi for dem.  

 

Hvad forventer vi af dig?

Du bliver en del af et stærkt, værdibaseret og fagligt tungt netIP-team, hvor vi hjælper hinanden med at lykkes. Vores kultur bygger på stærke relationer, og vores nye drømmekollegaer kan derfor sætte fede flueben ved følgende:

 1. Du er DIG, og din adfærd og væremåde gør, at andre hurtigt får tillid til dig – og har lyst til at være sammen med dig.

 2. Du er nysgerrighed og har et stort personligt drive. Du har sandsynligvis fået nok af micromanagement og fokus på udfaktureringsgraden, og du har et ønske om i stedet at styre din egen tid og levere løsninger til kunden, som du kan være stolt af. 

 3. Du drives af at skabe værdi sammen med andre. Det er vigtigt for dig, at du har et godt samarbejde med dygtige og fagligt tunge kolleger, og du bidrager til deres udvikling, på samme måde, som de har fokus på at bidrage til din.

 4. Du er kvik. Både så du kan designe den bedste løsning for kunden sammen med resten af dit team, og så du kan planlægge din egen dag og prioritere, hvad der giver mest mening ift. løsningen. Du behøver nemlig ikke at blive dikteret, hvad du skal, for du bruger din sunde fornuft og din gode erfaring.

 5. Du er god til at tale med andre, og du brænder for konsulentrollen, fordi du véd, at du rummer endnu mere og gerne vil byde ind og præge din egen faglige og personlige udvikling.

 

Hvad kommer du til at lave?

Vi søger flere forskellige it-profiler, så hvad enten du primært motiveres af rådgivning eller det mere er løsning af komplekse tekniske udfordringer, vil vi gerne have en snak med dig.

Alt efter hvor dine kompetencer er stærkest, kan der være forskellige roller til dig som konsulent.

Det kan være, at du:

 • Har erfaring med design, implementering og drift af især Microsoft-løsninger 
 • Har erfaring med drift og optimering af lokale servere og cloudløsninger, infrastruktur, netværk og IT-sikkerhed forekommer dig naturlig i din arbejdsdag
 • Er generalist. men fundet dit eget speciale indenfor cloud, netværk eller on-prem løsninger


Derudover forestiller vi os, at du: 

 • Er uddannet datatekniker– eller blot har længere erfaring indenfor et eller flere af ovenstående områder
 • Har erfaring fra konsulenthus eller lignende med rådgivning af kunder 

 

Hvad kan du forvente af os?

Vi har et tæt samarbejde imellem salg og teknik, hvor vi sætter bedste person på opgaven. Vi har derfor ikke et budget, der skal nås for hver enkelt afdeling, men derimod for hele netIP samlet. Vi måler ikke på din individuelle præstation, men derimod på dine værdier og din adfærd, for det vigtigste er, at hele teamet lykkes.

Vi tilbyder masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner – og du er selv med til at sætte retningen. Du kan også glæde dig til både personlig og professionel udvikling, når du indgår i nogle af branchens stærkeste teams. 

I netIP arbejder vi med procesorienteret ledelse, hvilket i praksis bare betyder, at vi taler sammen og hjælper hinanden. Du har fuld frihed til at lave den bedste løsning – og derfor er det lige præcis din indstilling, dine interesser og dine ambitioner, der er nøglen til succes hos netIP. Vi er jo bare mennesker.

Som ansat i netIP deltager du i den fælles overskudsdeling, pensionsordning, og kantineordning. Herudover får du PC, mobiltelefon og arbejdstøj samt faglige og sociale arrangementer. Vi har også Family Care-fonden, der hjælper både netIP’ere og deres familier.

Vi tilbyder en fast månedsløn, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende. 

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til:

 • Thomas Bech (Sensu) på +45 2289 8976
 • Judy Waldof Knudsen (netIP – Teknisk Leder) +45 7874 3862
 • Berit Møller (netIP – HR-ansvarlig) på +45 8219 4494 

 

Stillingen kan søges via dette link: Konsulenter Aalborg 

Fakta om netIP

 • ca. 180 mennesker (hvoraf 63 er aktionærer)
 • Afdelinger i Thisted - Holstebro - Herning - Aalborg - Aarhus - Viborg og København

Fakta om elevprogram

 • Vi uddanner IT-supportere og datateknikere med
  speciale i infrastruktur
 • Vi tilstræber løbende at have mindst 18 elever
  under uddannelse
 • Uddannelse af vores elever prioriteres højt
  - forhåbentlig er de vores fremtidige medarbejdere

 

Er du it-konsulent eller vil du bare gerne lære os bedre at kende?

Jeg vil gerne fortælle dig mere om vores vinderhold og kultur, hvor du - ikke tal og KPI’er, er midtpunktet! Jeg sidder altid klar til, at svare på dine spørgsmål, og kommer gerne med et bud på, hvor på holdet du passer ind. Jeg har også lavet en lille video om, hvordan det er at være konsulent hos os. Se den her. Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning. Venligst klik her.

Berit Møller HR-ansvarlig

8219 4494

bmo@netip.dk

Skal vi tage en snak? Ring mig op

Skal vi tage en snak om dine job-ambitioner?

Udfyld formularen herunder, så kontakter Berit dig snarest muligt.

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at vores mennesker er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Med jævne mellemrum gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

 

Vi passer på hinanden

Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE – et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Læs mere her

 

En klar ledelsesfilosofi skaber tryghed, hele mennesker og resultater

Som du helt sikkert har fanget, så er ledelse noget, der fylder meget hos os. Her på karrieresiden og under ”om os” tegner vi et klart billede af, hvorfor det er vigtigt for os – men faktisk også et billede af, hvorfor det også bør være vigtigt dig, hvis det ikke allerede er det.

I stedet for, at skrive endnu mere om den værdi vi mener, ledelse har for dig, så vil vi hellere lade en uvildig komme til orde. I starten af 2018 indbød den uvildige Ledelseskommision os at deltage i et større casestudie omkring ledelse. Det kom der case med en række konklusioner og karakteriserende udsagn ud af, hvoraf mange taler til værdien af ledelse for dig som menneske og medarbejder i netIP;

 

Tryghed frem for alt

Hos netIP stræber ledelsen efter at give plads til at være det samme menneske på arbejde som hjemme, og det kræver tryghed og trivsel på alle niveauer i organisationen: ”Lederskab handler for mig om personligt nærvær. Hvis ikke du kan lytte og have social intelligens, så skal du ikke være leder. Det, vores ledere arbejder meget med, er at have medarbejdere, der er trygge og til stede. Alle andre punkter kommer derefter,” fortæller Adm. Direktør Carsten Hedemann.

 

Plads til det hele menneske

netIP leverer ikke løsninger, som konkurrenterne ikke kan levere. Det er gennem medarbejdernes tilgang til opgaverne, netIP differentierer sig fra de andre leverandører. Derfor er medarbejderne virksomhedens vigtigste råstof. Carsten Hedemann forklarer: ”Hvis vi vil have det maksimale ud af medarbejderne, må vi erkende, at de er mennesker, ikke maskiner.”

...Lederne gør en dyd ud af at understrege for medarbejderne, at alle forventes at gå hjem kl. 16 – og holde fri. Det kræver konsekvente ledere, der selv går forrest. En leder fortæller: ” Jeg gør meget ud af at forklare, hvordan mit liv hænger sammen. At jeg er til rådighed fra 6-17, men derfra er jeg sammen med min familie. Når man har fri, har man fri, og hvis man arbejder i weekenden, er man ikke klar om mandagen.”

 

Du kan skabe bedre resultater 

For Carsten Hedemann starter arbejdet med at skabe det rigtige klima for trivsel og vækst i Ledergruppen:” Hvis jeg har trygge ledere, bliver de fænomenalt gode ledere. Så bliver medarbejderne også trygge ved lederen. Når den tryghed opstår, kan vi næsten alt. Lederne oplever, at en masse værdi frigives, fordi de ikke skal tænke intern positionering.”

Det kræver meget af den enkelte at arbejde med procesorienteret ledelse. En direktør forklarer: ”Succeserne bliver kraftigere, og fiaskoerne gør mere ondt, fordi vi investerer os selv…”

 

Du kan læse mere og se hele casen HER.

Support