Overvågning

For de fleste virksomheder, gælder det, at et større eller mindre nedbrud i deres IT-infrastruktur er forbundet med spild af ressourcer (tid og penge) og frustrationer fra brugerne og ikke mindst IT-chefen.

Dette kan undgås ved proaktiv driftsovervågning, som den vi tilbyder ved netIP. Dine servere, kritiske IT-ressourcer og netværksenheder vil være under konstant overvågning af vores medarbejdere, som alle er specialister. De vil overvåge din PC, og hele tiden holde øje med uhensigtsmæssigheder, så vi hurtigt kan gribe ind i tilfælde af fejl og nedbrud. På den måde begrænses nedetid, og du kan koncentrere dig om driften.

I vores koncept er der løbende rapportering til dig, og du bestemmer selv, hvor ofte denne rapportering skal ske. I rapporten kan man se, hvordan den forgangne periode er forløbet, og om der har været skadelige og problematiske aktiviteter.

En overvågningsløsning fra netIP kan tilpasses individuelt, så den matcher dine driftsprocedurer og dit overordnede it-miljø.

Kontakt os og høre mere: 8219 4444

”It-infrastrukturen kan forklares som et fundament, der understøtter de forskellige programmer eller applikationer som virksomhederne benytter. Når datacentret er etableret, overvåges det og sikrer derigennem de processer, der gør det muligt for virksomhederne at nå deres mål. Skal vi hjælpe dig?"

Peter Faber Leder af Datacenter

8219 4413

pfa@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om jeres overvågning af jeres it?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe kompetencer.

 

 

Vald. Birn A/S
Vald. Birn A/S
Se case
Support