Digital Business Consulting

Digital Business Consulting: Vi faciliterer udviklingsprocesser gennem digital forretningsudvikling

I dag kan du næsten ikke tale om forretningsudvikling, uden samtidig at tale om digital forretningsudvikling, digitale forretningsmodeller og digital transformation – uanset om du har behov for at driftssikre virksomhedens forretning, skabe mere værdi for jeres kunder, øge konkurrenceevnen på tværs af værdikæden eller noget helt fjerde.

Lynhurtigt bliver det de teknologiske muligheder for at udvikle forretningen, der kommer i fokus, når du taler digital forretningsudvikling – Industri 4.0, IoT, machine learning, kunstig intelligens – listen med fantastiske teknologier er lige så farvestrålende og overvældende som Fætter BR’s Ønskebog. Man får nemt det indtryk, at det bare handler om at vælge den rigtige teknologi, tilpasse forretningsmodellen til en digital forretningsmodel, og så er din virksomhed kommet i mål, både med at blive digitaliseret og forretningsudviklet.

Men sådan arbejder vi ikke med digital forretningsudvikling hos netIP.

Digital forretningsudvikling og digitale forretningsmodeller er drevet af mennesker
Hvis du spørger os, så handler digital forretningsudvikling om at facilitere fælles udviklingsprocesser. Du kan kun udvikle og digitalisere din forretning, hvis hver eneste leder, mellemleder og medarbejder i virksomheden er med på rejsen, hele vejen. Det er mennesker, der gør forskellen og skaber udvikling.

Derfor arbejder vi med digitale forretningsmodeller som en udviklingsproces – ikke som et produkt eller en færdig løsning. Forretningsudvikling - også teknologibaseret forretningsudvikling -  kræver, at man sætter de rigtige mennesker sammen og bringer deres erfaring, kompetencer og idéer i spil. Men for at det kan ske, skal man skabe et fælles, menneskeligt rum af åbenhed, nysgerrighed, tillid og tryghed.

Det er dét rum, vi tager ansvar for at skabe sammen med jer. Vi er bevidste om, at vi sammen skal adressere og håndtere menneskelige barrierer for den forretningsmæssige udvikling, før Bjarne fra Intern IT, Berit fra HR og Hans fra produktionen for alvor kan bidrage til digitaliseringen af de forretningsprocesser og forretningsmodeller, som de arbejder med og er ansvarlige for i hverdagen.

Din virksomheds IT-platform er det teknologiske grundlag for at digitalisere jeres forretning
Faglig kompetence og teknologisk indsigt i jeres IT-platform er en selvfølge for os – sammen med en oprigtig interesse i jeres forretning. I vores samarbejde er vi vedholdende og positivt irriterende. Det er den eneste måde, vi kan lære jeres forretning så godt at kende, at vi kan bygge bro mellem IT-afdelingen med alle teknologierne, og forretningens behov for udvikling og nytænkning.

I Digital Business Consulting hjælper vi dig med at løfte teknologien ud af IT-afdelingen og over i forretningen – og omvendt – så forretning og IT i fællesskab kan skabe overblik, navigere og prioritere.

Uanset hvad dit mål er med digital forretningsudvikling, så er det vores mål at give dig grundlaget for at forstå, hvordan din virksomheds IT-platform kan følge med forretningen rent udviklingsmæssigt: Hvordan I får teknologierne til at arbejde sammen i virksomheden, hvilke platforme du skal vælge, og hvad de valg betyder for sammenhængen i forretningen.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med digital forretningsudvikling:

Digitale forretningsmodeller skal facilitere fælles udviklingsprocesser

Digital forretningsudvikling er en udviklingsproces, der kræver, at man sætter de rigtige mennesker sammen og bringer deres erfaring, kompetencer og idéer i spil for at udvikle en digital forretningsmodel. Det er mennesker, der gør forskellen og skaber udvikling. Vi hjælper dig med at løfte teknologien ud af IT-afdelingen og over i forretningen – og omvendt – så forretning og IT i fællesskab kan skabe overblik, navigere og prioritere.

Book et møde nu

Ingen forpligtelser - bare et møde! Eller send mig en mail, så tager jeg fat i dig.

Simon Kanstrup Leder af Management Consulting

8219 4473

ska@netip.dk

Book mig

Skal vi tage en snak om jeres digitale udvikling? 

Godske Group A/S
Se case
Udvalgte certificeringer
Support