Godske Group A/S

”it works! For os”

En af de helt grundlæggende krav GodskeGroup har til deres it-leverandør er tilstedeværelse i nærområdet. Godske har tilknyttet et fast kundeteam fra netIP, der består af både udførende og koordinerende konsulenter, som er specialister på hver deres område, men samtidig samarbejder tæt om virksomhedens it-infrastruktur.

”Det er vigtigt for os, at vi altid kan komme i kontakt med netIPs konsulenter og vores samarbejde er et resultat af en tæt og løbende dialog,” fortæller Lenea Møller Nielsen.

netIPs team består af forskellige kompetencer, der komplementerer hinanden i både akutte og langsigtede projekter og hvor udfordringer optræder i stor og mindre målestok.

”netIP servicerer hele vores it-infrastruktur og fungerer som husets interne it-afdeling. Vi har fået en professionel og fleksibel løsning,” uddyber Lenea Møller Nielsen

Om Godske Group A/S

Godske Gruppen blev grundlagt i 1970 af familien Godskesen. Siden den første kollektion kom på gaden for godt 40 år siden, har familien stået i spidsen og udviklet tøjfirmaet til en international modevirksomhed. I dag designer og driver virksomheden 12 selvstændige modebrands, der er målrettet til kvalitetsbevidste kvinder fra 30 år og opefter. Virksomhedens hovedkontor er beliggende i Sunds og har afdelinger i både Tyskland, England og Letland.

"Skal vi også hjælpe jer, med jeres IT-løsninger?"

Carsten Ingemann Salgsleder

8219 4455

cij@netip.dk

Godske Group A/S
Godske Group A/S
Support