Microsoft Power BI gør data til viden

Det har aldrig været lettere at komme i gang med business intelligence. Microsoft Power BI gør jer i stand til at danne rapporter og visualisere data, som gør det muligt at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Microsoft Power BI er det markedsledende værktøj inden for analyse og business intelligence. Platformen er cloud-baseret og tilpasset alle former for standarder og forordninger - inklusive GDPR. 

 

Data, indsigt og strategi
Med Microsoft Power BI omdannes nye og eksisterende data til indsigt, som sammenholdt med strategiske indsatser kan gøre en forskel og bidrage til udviklingen af jeres virksomhed. Det kan synes uoverskueligt at komme fra det spæde ønske om indsigt - til at have implementeret processer på baggrund jeres data. Men det er faktisk muligt at komme i gang med en meget lille indsats, for senere at udbygge mængden af data og rapporter.

 

Best practice og standard
Hos netIP arbejder vi med Microsoft Power BI ud fra best practice og laver kun standard-programmering. På den måde undgår vores kunder at skulle bekymre sig om komplikationer ved opdateringer, udskiftninger i jeres persongalleri eller andre udfordringer som specialkodning og manglende struktur kan medføre.

 

Prøv det gratis
Kontakt os for at høre mere om muligheden for at prøve Power BI Pro eller Power BI Premium gratis. 

Tag styringen 

Vi anbefaler at undgå at tage nye teknologier i brug, uden en plan for at opnå fuld effekt af fornyelsen. Indhold og funktionalitet sander nemt til, og brugerne overeksponeres for ustrukturerede data og velmente, men irrelevante, informationer.

Vi kan hjælpe med at tage kontrol over jeres indhold og struktur, møde dine brugere hvor de er og eksponere dem for målrettet relevant indhold og funktionalitet. 

"Hør om mulighederne i Microsoft Power BI. Vi har erfaringer og kompetencer til at komme bedst muligt i gang og sikkert i mål."

Simon Kanstrup Leder af Digital Business Consulting

8219 4473

ska@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om Microsoft Power BI?

Vi står klar med råd, vejledning og kompetente folk som kan løfte opgaven.

Mennesker gør forskellen - ikke data alene

Værdifuld data og viden samt indsigt i egen forretning lyder fristende de fleste virksomhedsledere. Men data kan ikke stå alene - der skal mennesker til at gøre en forskel. Derfor kan jeres Power BI-projekt med succes kombineres med viden, indsigt og erfaringer fra en af netIP's forretningskonsulenter. På den måde sikres:

  • Overordnet strategisk tilgang
  • Grundig behovsafklaring
  • Optimal procesplanlægning
  • Generering af alle relevante data 
  • Korrekt databehandling
  • Optimal datasammensætning
  • Visualisering og præsentation af data
  • Inddragelse af organisationen
  • Forståelse for data og indsigt
  • Løbende processer som sikrer udnyttelse af jeres data

Men vigtigst af alt - vi sikrer samspillet mellem viden og mennesker. Se eksempelvis hvorledes vi arbejder med Den Digitale Rejse.

Godske Group A/S
Godske Group A/S
Se case
Support