Nye trusler fra it-kriminelle kræver handling

Vi oplever, at ændringerne i arbejdsmønstrene som følge af COVID-19 har medført, at mange flere virksomheder forsøges ramt. De it-kriminelle har fået gunstige forhold, fordi flere it-brugere arbejder hjemme, og at mange organisationer nu kommunikerer mere digitalt. Angrebene er mere udspekulerede og komplekse end tidligere set, mens risiciene samtidig bliver større. Samtidig har mange virksomheder ikke haft tid eller ressourcer til at tilpasse deres it-setup deres nye arbejdsmønstre eller det stigende antal trusler. Der er altså god grund til at få kigget jeres it-løsning efter i sømmene netop nu.

 

Hvad får I ud af et sikkerhedstjek?
Vores konsulenter har sammensat et sikkerhedstjek, som gennemgår de mest vitale sårbarheder i jeres samlede it-setup. I får en tjekliste over eftersynet som giver et  komplet overblik på nødvendige tiltag og fokusområder. Udbedring af fokusområderne på tjeklisten, kan forebygge at it-kriminelle udnytter fejl og mangler i jeres it-setup.

Få ro i maven ved at sætte it-sikkerhed på dagsordenen - inden skaden sker.

 

Hvordan foretages et sikkerhedstjek?
En uvildig konsulent fra netIP gennemgår jeres it-løsning og søger efter sårbarheder ud fra en foruddefineret tjekliste, som er baseret på mange års erfaring med sikring af virksomheders it-løsninger. Hvis I allerede er kunde ved netIP, varetages opgaven af en konsulent uden for jeres normale kundeteam, så vi sikrer helt friske øjne på opgaven. Arbejdet foregår ved at konsulenten logger på jeres systemer på afstand, og det er derfor ikke forbundet med smittefare at få foretaget et sikkerhedstjek. 

 

Hvad kræver sikkerhedstjekket af dig?
Som kunde skal du afsætte 1-2 timer til at:

  • Give vores konsulent adgang til netværk og serversystemer
  • Besvare relevante spørgsmål vedr. jeres it og procedurer
  • Gennemgå resultatet af vores sikkerhedstjek med netIP

Hvad inkluderer netIP's sikkerhedstjek?

Sårbarhedstest
To ugers ekstern sikkerhedsscanning af jeres eksponerede services, såsom firewall, applikationer og hjemmeside, som tester jeres systemer og rapporterer sårbarheder.

Backup-gennemgang
Tjek af indstillingerne i jeres backup-løsning, kontrol af muligheden for at genskabe udvalgte data og gennemgang af datafastholdelse. (retention)

Netværks-gennemgang
Kontrol af indstillinger og firmware på netværksudstyr - herunder firewall/kantudstyr, trådløst internet og switche.

Server-gennemgang
Tjek af jeres sikkerhed, indstillinger og mulighed for relevante opdateringer på jeres server(e).

Office365-gennemgang
Analyse af resultat for Microsoft SecureScore. Kontrol af MFA, SPF, DKIM, DMARC, MailScan og mulighed for at genskabe data.

Brugere og enheder
Vi fokuserer på jeres it-brugere og deres enheder - herunder operativsystem, antivirus, passwordpolitik og eksterne adgange.

Forslag til forbedringer
Slutproduktet på vores gennemgang af jeres it-sikkerhed er en tjekliste over de gennemgåede punkter. Her vil I kunne se hvilke forslag til fokusområder og forbedringer af jeres it-sikkerhed, som vi foreslår.


Pris: 9.995 kr.
ekskl. moms

 

Dette sikkerhedstjek er et standard-produkt, som er sammensat ud fra de fleste virksomheders basale behov. Vi leverer også skræddersyede kontroller og analyser, hvis din virksomhed har specielle, større eller mindre behov end beskrevet herover. Ved bestilling af sikkerhedstjekket, vil vi afklare om din virksomheds behov afviger fra denne pakke.

Bestil sikkerhedstjek

Udfyld formularen og bliv kontaktet med henblik på at igangsætte eftersynet af jeres it-sikkerhed.

 

Ved udfyldelse af formularen accepteres netIPs privatlivs- og cookiepolitik samt at din mailadresse må benyttes til fremsendelse af markedsføring fra netIP. Dette kan du til en enhver tid afmelde igen. Læs mere her.

 

Digital forretningsudvikling

Er du interesseret i at læse mere om, hvordan vi arbejder med digital forretningsudvikling? Så kan du finde meget mere inspiration på disse sider:

Lad os finde sikkerhedshullerne i jeres it - inden nogen med onde hensigter gør det.

Henrik Jonsen Key Account Manager

7874 3855

hjo@netip.dk

Ring mig op

Få lavet et sikkerhedstjek

Vi står klar med kompetente folk som kan løfte opgaven.

 

 

FF Skagen
FF Skagen
Se case
Support