Hardware - skal vi hjælpe dig?

Hardware - skal vi hjælpe dig?

Bredt udvalg af hardware til dine it-brugere

Hos netIP sammensætter vi pakken af klienter, så de er tilpasset den enkelte virksomhed. Og vi tilbyder samtidig fordelagtige aftaler i forhold til servicering, betaling og vedligehold. Klienter og hardware skal tage udgangspunkt i slutbrugerens it-anvendelse. Det kan være bl.a. end-user devices, computere, pc-tilbehørsprodukter, headset, tablets, mobiltelefoner, kopi, print, mm.

 

Har I udstyret til den gode hjemmearbejdsplads?

En hjemmearbejdsplads skal ikke bare være effektiv - den skal være et godt sted at være for dine medarbejderne. Medarbejderne skal føle sig trygge i, at de kan samarbejde med kunder og kolleger, præcis som de plejer – bare online.

For at kunne det, er der et par ting, der skal være på plads. Det handler både om det rigtige udstyr i form af fx pc’er og headsets, en sikker platform som Microsoft Windows Virtual Desktop og intuitive kommunikationsværktøjer, som fx Microsoft Teams. Og så handler det i høj grad om, at den enkelte medarbejder føler sig klædt på til at bruge de værktøjer, der skal være med til at gøre hjemmearbejdsdagen til en normal hverdag på ”kontoret”.

Hardware - skal vi hjælpe dig?

Tingene hænger sammen

Hos netIP er vi vant til at rådgive virksomheder i et krydsfelt mellem hardware, software og user adoption. Vi ved, hvilke udfordringer, der kan opstå, og hvordan I bedst får dem løst. Derfor kan du roligt tage fat i os, så du kan sikre en god og effektiv hjemmearbejdsplads for alle dine medarbejdere.

”Hør mere om hvordan vores team af eksperter kan skabe værdi og lette arbejdet omkring jeres hardware-indkøb?”

Carsten Ingemann Sales Manager

8219 4455

cij@netip.dk

Ring mig op
Udvalgte certificeringer
Support