Vilsund Blue a/s

“Vi føler os trygge”

netIP har stået for udskiftning af Vilsund Blues gamle klient-platforme. Hovedparten af virksomhedens PC’er havde Windows XP som operativ-system, hvilket blev en udfordring for Vilsund Blue, da Windows XP ikke længere kunne opdateres. Da Microsoft stoppede med at yde support samt frigive sikkerhedsopdateringer til systemet i 2014 var det nødvendigt at opgradere.

”Da vi blev opmærksomme på at vores operativ-system ikke længere var tidssvarende, tog vi kontakt til netIP, der med det samme sammensatte en handlingsplan og et attraktivt tilbud,” fortæller Jens Nedersee.

Vilsund Blues klient-platform bestod af en lang række forskellige PC-modeller, hvilket gjorde det relativt uoverskueligt og krævede uhensigtsmæssig administration og vedligehold. Klienterne er derfor nu standardiseret, således der som udgangspunkt er tale om én PC-model - afhængig af arbejdsopgaven.

”Vi er glade for igen at have et it-setup, der fungerer, og vi føler os trygge i vejledningen fra netIP”, afslutter Jens Nedersee.

Om Vilsund Blue

Vilsund Blue blev grundlagt i 1986 og har siden starten arbejdet på at producere produkter af højeste kvalitet fra danske farvande. I 2010 opkøbte Vilsund Blue, Limfjord Company, og blev gennem fusionen en af ​​de førende muslingeproducenter i Europa.

Som de første i verden modtog Vilsund Blue i 2010 MSC-certificeringen for bæredygtigt fiskeri indenfor muslingindustrien.

"Skal vi også hjælpe jer, med jeres IT-løsninger?"

Steffen K. Thiesen Key Account Manager

8219 4424

skt@netip.dk

Vilsund Blue a/s
Vilsund Blue a/s
Support