Awareness-træning - skal vi hjælpe dig?

Awareness-træning - skal vi hjælpe dig?

De første skridt mod stærkere it-sikkerhed

En god it-sikkerhedskultur afhænger ikke kun af teknologi. Tværtimod. Det er i højere grad menneskers forståelse for og brug af it, som er kernen af it-sikkerheden. 

Hvorfor awareness-træning?

90% af alle it-relaterede sikkerhedsbrud starter hos medarbejderen. Dette sker for eksempel igennem phishing-mails eller letsindig omgang med adgangskoder eller persondata. Det kan altså være afgørende at give dine medarbejdere redskaber til at arbejde sikkert med it-og datahåndtering. Awareness-træning kan på den måde være med til at reducere fejl, da dine medarbejdere får mere forståelse for og bliver mere bevidste om potentielle trusler.  

Effektiv og brugervenlig it-sikkerhed

Vi har teamet op med it-sikkerhedsfirmaet CyberPilot, hvor vi tilbyder din virksomhed awareness-træning gennem en online uddannelseportal. Der ligger allerede mere end 35 træningskurser om sikkerhed og datahåndtering klar til dig og dine medarbejdere. 

Kurserne varer kun 5-7 minutter, så det er korte forløb, der gør det nemmere for dine medarbejdere at finde tid i hverdagen. Kurserne er altid tilgængelige, så der er mulighed for at genopfriske emner. Derudover består træningen af en kombination af eksempelvis slides, video og quiz, så det ikke bliver alt for kedeligt.  

Hvad kan du forvente af vores awareness-træning? 

  • 5-7 minutters kurser om forskellige sikkerhedsemner 
  • Et kursus består af videomateriale og en quiz 
  • Kurser på både dansk og engelsk 
  • Der bliver løbende oprettet nye, relevante kurser 
  • Adgang til mere end 35 awarenesskurser 
  • Mulighed for løbende at følge op på kursisters deltagelse og score gennem rapporter

Awareness-træning til overholdelse af GDPR 

En del af GDPR-lovgivningen kræver, at virksomheder skal etablere passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre it-sikkerhed og sikker datahåndtering. 

Opmærksomheden omkring persondata er kommet for at blive og det har stor betydning for mange personer i deres daglige arbejdsliv. 

I forhold til følsomme personoplysninger, og hvorfor man skal være ekstra opmærksom, når man håndterer disse.

Her kommer awareness-træning ind i billedet, fordi det er et stærkt men enkelt redskab til at understøtte en solid it-sikkerhedskultur.

 

Awareness-træning - skal vi hjælpe dig?

"Få gode råd om, hvordan I kan forbedre jeres sikkerhed og datahåndtering gennem awareness-træning"

Max Enggaard Sales Manager

82 19 44 43

max@netip.dk

Ring mig op
Support