It-strategi, -politik og -processer - skal vi hjælpe dig?

It-strategi, -politik og -processer - skal vi hjælpe dig?

Vores it-strategiproces giver dig en digitaliseringsstrategi, der kommer ud at leve i virkeligheden

Det er ikke bare lige til at lave en digitaliseringsstrategi, der kan omsættes til virkelighed. Man kan nemt blive usikker på, om man gør det rigtige, og om man har det nødvendige overblik og perspektiv på opgaven.

Alt for ofte oplever vi, at man ender med at fokusere på valg af teknologier, løsninger og produkter, som virksomheden bør satse på strategisk – fordi man er så fokuseret på at komme frem til et facit.

 

It-strategier og digitaliseringsstrategier skaber handling, når de indeholder processer for digitalisering

En it-strategi eller digitaliseringsstrategi handler ikke om at komme med svaret og den tilhørende løsning hurtigst muligt. Det er i høj grad en udviklende proces med mange forretningsorienterede spørgsmål undervejs, som hele forretningen skal købe ind på for i fællesskab at komme frem til en retning, I kan eksekvere på.

På baggrund af rapporter og tilstandsanalyser af din virksomheds forretning og it-platform laver vi it-strategier og it-politikker, som primært består af processer for, hvordan du skal arbejde med virksomhedens it-platform fremover. Vi identificerer potentialer for at udvikle din forretning og hjælper med at lave et kort over, hvordan du kan bygge et lag af digitalisering oven på den eksisterende forretning og integrere jeres værdikæde horisontalt for at fremtidssikre din virksomheds forretningsmodel.

 

En værdifuld strategiproces gør lidt ondt undervejs – på den gode måde!

Undervejs i processen skubber, inspirerer og udfordrer vi jer i takt med, at både I og vi bliver klogere på, hvor vi kan effektivere og optimere forretning og processer, og hvor vi ser nye udviklingsmuligheder.

Vi stiller de spørgsmål, der tvinger jer ud i krogene af forretningen, udfordrer jer på blinde vinkler og giver jer inspiration til holdbarheden og bæredygtigheden i forretningsmodellen. Vi skaber konfrontationer og spørgsmål, for netop dér – midt i konfrontationerne og spørgsmålene – sker den udvikling, der kan bringe jer vigtige skridt videre konkurrencemæssigt.

It-strategi, -politik og -processer - skal vi hjælpe dig?

Det er mennesker, der får it-strategien til at leve

Vi lægger vægt på at komme rundt hos interessenterne i virksomheden og lytte, spørge og lytte igen, for i sidste ende er det virkeligheden og medarbejderne, der afgør, om en strategi er levedygtig eller ej. Det er kun mennesker, der kan skabe og drive den udvikling, der får jeres strategi omsat til virkelighed.

It-strategier fra netIP er derfor ikke tunge rapporter, der gemmes væk i skuffer, så snart de er lavet. I stedet er strategierne for jeres digitale forretningsudvikling baseret på konkrete processer, handleplaner og delmål for det videre arbejde. Og når I kommer i gang med at omsætte strategien til operationel dagligdag, vil I opleve, hvordan I som samlet hold får udfordret jeres antagelser og virkelighedsopfattelse, og skaber muligheder for at tænke nye tanker – nye tanker, der er fundamentet for ny udvikling.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med digital forretningsudvikling

Strategier skaber handling, når de indeholder processer for digitalisering

En it-strategi eller digitaliseringsstrategi er en udviklende proces med mange forretningsorienterede spørgsmål undervejs, som hele forretningen skal købe ind på for i fællesskab at komme frem til en retning, der kan eksekveres på. Derfor baserer vi it-strategier og -politikker på processer for, hvordan du skal arbejde med virksomhedens it-platform fremover.

"Bliv ringet op til en snak omkring it-strategi, it-politik og it-processer."

Simon Kanstrup Head of Business Development

82 19 44 73

ska@netip.dk

Ring mig op
Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel
Se case
Support