Microsoft Power BI - skal vi hjælpe dig?

Microsoft Power BI - skal vi hjælpe dig?

Microsoft Power BI gør data til viden

Det har aldrig været lettere at komme i gang med business intelligence. Microsoft Power BI gør jer i stand til at danne rapporter og visualisere data, som gør det muligt at træffe beslutninger på et oplyst grundlag. Microsoft Power BI er det markedsledende værktøj inden for analyse og business intelligence. Platformen er cloud-baseret og tilpasset alle former for standarder og forordninger - inklusiv GDPR. 

 

Prøv det gratis

Kontakt os for at høre mere om muligheden for at prøve Power BI Pro eller Power BI Premium gratis for at se, om det er noget for dig og din virksomhed.

Vi giver også gerne eksempler på opgaver, som vi har løftet for andre kunder - helt anonymiseret selvfølgelig.

 

Best practice og standard

Hos netIP arbejder vi med Microsoft Power BI ud fra best practice og laver kun standard-programmering.

På den måde undgår vores kunder at skulle bekymre sig om komplikationer ved opdateringer, udskiftninger i jeres persongalleri eller andre udfordringer, som specialkodning og manglende struktur kan medføre.

 

Microsoft Power BI - skal vi hjælpe dig?

Tag styringen 

Vi anbefaler at undgå at tage nye teknologier i brug uden en plan for at opnå fuld effekt af fornyelsen. Indhold og funktionalitet sander nemt til, og brugerne overeksponeres for ustruktureret data og velmente, men irrelevante, informationer.

Vi kan hjælpe med at tage kontrol over jeres indhold og struktur, møde dine brugere hvor de er og eksponere dem for målrettet relevant indhold og funktionalitet. 

 

Mennesker gør forskellen - ikke data alene

Værdifuld data og viden samt indsigt i egen forretning lyder fristende de fleste virksomhedsledere. Men data kan ikke stå alene - der skal mennesker til at gøre en forskel. Derfor kan jeres Power BI-projekt med succes kombineres med viden, indsigt og erfaringer fra en af netIP's konsulenter. På den måde sikres:

  • Overordnet strategisk tilgang
  • Grundig behovsafklaring
  • Optimal procesplanlægning
  • Generering af alle relevante data 
  • Korrekt databehandling
  • Optimal datasammensætning
  • Visualisering og præsentation af data
  • Inddragelse af organisationen
  • Forståelse for data og indsigt
  • Løbende processer, som sikrer udnyttelse af jeres data

Men vigtigst af alt - vi sikrer samspillet mellem viden og mennesker. Se eksempelvis herunder hvordan vi arbejder med it-rådgivning.

Læs mere om Den Digitale Rejse.

"Hør om mulighederne i Microsoft Power BI. Vi har erfaringer og kompetencer til at komme bedst muligt i gang og sikkert i mål."

Carsten Ingemann Jensen Sales Manager

82 19 44 55

cij@netip.dk

Ring mig op
Support