Sikkerhedstjek - skal vi hjælpe dig?

Sikkerhedstjek - skal vi hjælpe dig?

Bliv opdateret på din it-sikkerhed
med vores sikkerhedstjek som serviceaftale

Vores konsulenter har sammensat et sikkerhedstjek, som gennemgår de mest vitale sårbarheder i jeres samlede it-setup. I får en tjekliste over eftersynet, som giver et komplet overblik over nødvendige tiltag og fokusområder. Udbedring af fokusområderne på tjeklisten kan forebygge, at it-kriminelle udnytter fejl og mangler i jeres it-setup.

Med et it-sikkerhedstjek som serviceaftale får I ud over sikkerhedstjekket fire opfølgende statusmøder om året med en af vores dygtige it- og sikkerhedsrådgivere. Statusmøderne vil give jer en opdatering på din nuværende it-sikkerhedssituation, så I hele tiden har en fornemmelse af jeres situation.

Få ro i maven ved at sætte it-sikkerhed på dagsordenen - inden skaden sker.

 

Nye trusler fra it-kriminelle kræver handling

Vi oplever, at ændringerne i arbejdsmønstrene som følge af COVID-19 har medført, at mange flere virksomheder forsøges ramt.

De it-kriminelle har fået gunstige forhold, fordi flere it-brugere arbejder hjemme, og at mange organisationer nu kommunikerer mere digitalt. Angrebene er mere udspekulerede og komplekse end tidligere set, mens risiciene samtidig bliver større. Samtidig har mange virksomheder ikke haft tid eller ressourcer til at tilpasse deres it-setup medarbejdernes nye arbejdsmønstre eller det stigende antal trusler. Der er altså god grund til at få kigget jeres it-løsning efter i sømmene netop nu.

Hvad får I ud af et sikkerhedstjek?

Vores konsulenter har sammensat et sikkerhedstjek, som gennemgår de mest vitale sårbarheder i jeres samlede it-setup. I får en tjekliste over eftersynet, som giver et  komplet overblik over nødvendige tiltag og fokusområder. Udbedring af fokusområderne på tjeklisten kan forebygge, at it-kriminelle udnytter fejl og mangler i jeres it-setup.

Få ro i maven ved at sætte it-sikkerhed på dagsordenen - inden skaden sker.

 

Hvordan foretages et sikkerhedstjek?

En uvildig konsulent fra netIP gennemgår jeres it-løsning og søger efter sårbarheder ud fra en foruddefineret tjekliste, som er baseret på mange års erfaring med sikring af virksomheders it-løsninger. Hvis I allerede er kunde ved netIP, varetages opgaven af en konsulent uden for jeres normale kundeteam, så vi sikrer helt friske øjne på opgaven. Arbejdet foregår ved, at konsulenten logger på jeres systemer på afstand. 

 

Hvad kræver sikkerhedstjekket af dig?

Som kunde skal du afsætte 1-2 timer til at:

  • Give vores konsulent adgang til netværk og serversystemer
  • Besvare relevante spørgsmål vedr. jeres it og procedurer
  • Gennemgå resultatet af vores sikkerhedstjek med netIP

 

Sikkerhedstjek - skal vi hjælpe dig?

Hvad inkluderer netIPs sikkerhedstjek?

Sårbarhedstest
En ekstern sikkerhedsscanning af jeres eksponerede services, såsom firewall, applikationer og hjemmeside, som tester jeres systemer og rapporterer sårbarheder.

Backup-gennemgang
Tjek af indstillingerne i jeres backup-løsning, kontrol af muligheden for at genskabe udvalgte data og gennemgang af datafastholdelse. (retention)

Netværks-gennemgang
Kontrol af indstillinger og firmware på netværksudstyr - herunder firewall/kantudstyr, trådløst internet og switche.

Server-gennemgang
Tjek af jeres sikkerhed, indstillinger og mulighed for relevante opdateringer på jeres server(e).

Office365-gennemgang
Analyse af resultat for Microsoft SecureScore. Kontrol af MFA, SPF, DKIM, DMARC, MailScan og mulighed for at genskabe data.

Brugere og enheder
Vi fokuserer på jeres it-brugere og deres enheder - herunder operativsystem, antivirus, passwordpolitik og eksterne adgange.

Forslag til forbedringer
Slutproduktet på vores gennemgang af jeres it-sikkerhed er en tjekliste over de gennemgåede punkter. Her vil I kunne se hvilke forslag til fokusområder og forbedringer af jeres it-sikkerhed, som vi foreslår.


Pris: 2500 kr./md ekskl. moms

Sikkerhedstjekket er et standard-produkt, som er sammensat ud fra de fleste virksomheders basale behov. Vi leverer også skræddersyede kontroller og analyser, hvis din virksomhed har specielle, større eller mindre behov end beskrevet herover. Ved bestilling af sikkerhedstjekket vil vi afklare, om din virksomheds behov afviger fra denne pakke. Prisen for et servicetjek beregnes ud fra din virksomheds størrelse og kompleksitet

Bestil sikkerhedstjek

Udfyld formularen og bliv kontaktet med henblik på et tjek af din virksomheds backup-løsning.

 

Ved udfyldelse af formularen accepteres netIPs privatlivs- og cookiepolitik samt at din mailadresse må benyttes til fremsendelse af markedsføring fra netIP. Dette kan du til en enhver tid afmelde igen. Læs mere her.

 

Digital forretningsudvikling

Er du interesseret i at læse mere om, hvordan vi arbejder med digital forretningsudvikling? Så kan du finde meget mere inspiration på disse sider:

Lad os finde sikkerhedshullerne i jeres it - inden nogen med onde hensigter gør det.

Max Enggaard Sales Manager

82 19 44 43

max@netip.dk

Ring mig op
FF Skagen A/S
FF Skagen A/S
Se case
Support