Kommunikation - skal vi hjælpe dig?

Kommunikation - skal vi hjælpe dig?

Kommunikation til den digitale arbejdsplads

Gør din virksomheds it-brugere i stand til at arbejde smartere og mere effektivt gennem topmoderne kommunikationsløsninger og topklasse it-sikkerhed. 

Vi leverer gennemtænkte og logiske løsninger i form af software, netværksenheder, LAN-/WAN-forbindelser og sikkerhed gennem firewalls. Samtidig leverer vi også it-sikkerhed i den brede forstand, samt kommunikationsløsninger som telefoni og unified communication. Vores konsulenter har alle relevante kompetencer og ikke mindst erfaringer med at levere løsninger, som giver værdi for vores kunders forretning.

Den digitale arbejdsplads er forandret

De generationer, som kommer på arbejdsmarkedet i dag og i fremtiden, stiller krav til digitale værktøjer, som man får til rådighed for at udføre sit arbejde. Moderne kommunikationsløsninger skal favne behovet for at arbejde hvor-som-helst og når-som-helst med hele paletten af smarte funktioner - uden at begrænse brugerens frihed. Derfor vinder nye værktøjer indpas hos virksomhederne, og medarbejderne begynder at arbejde på nye og smarte måder. På den måde kan man opnå mere sammen.

Det er ikke længere dyrt at have de nye og smarte værktøjer

Tidligere var det forbundet med store omkostninger at udstyre sine medarbejdere med moderne it-applikationer. Det har heldigvis ændret sig med løsninger som eksempelvis Microsoft 365, hvor virksomheder tilbydes en komplet pallette af værktøjer til produktivitet, samarbejde og sikkerhed til en fast lav månedspris pr. bruger. Derfor har de fleste it-brugere i dag adgang til værdifulde apps som Teams, OneDrive, Exchange Online og nyeste version af Office-pakken - plus meget mere.

It-sikkerhed er aktuelt lige nu... Faktisk altid!

Fordi it-løsninger og truslerne fra de it-kriminelle er foranderlige og ikke statiske, er det mere end nogensinde vigtigt at have fokus på it-sikkerhed. Især kommunikationsløsninger og brugerne af disse er mål for forsøg på it-kriminalitet, og derfor skal der løbende tænkes sikkerhed i forbindelse med alle kommunikationsløsninger - dog især i forbindelse med implementeringen af nye løsninger.

Kommunikation - skal vi hjælpe dig?

Der er mennesker på begge sider af it-løsninger

Alle vellykkede kommunikationsløsninger er tilsat viden og erfaring fra mennesker. Vi prioriterer derfor altid at være nysgerrige på vores kunders behov og ønsker, inden snakken falder på valg af teknologi og konfiguration. Når løsningen er implementeret og køreklar, er det tid til at rette fokus mod brugerne. Til dette har netIP en række adoption-konsulenter, som sikrer, at vores kunder får mest muligt udbytte af investeringen i nye it-løsninger.

Slip for bøvl, binding og begrænsninger

Vi tror på, at et langvarigt samarbejde opstår ved at levere en løsning, som lever op til jeres forventninger om samarbejde, funktionalitet, kvalitet og pris frem for at binde jer til en kontrakt i flere år. Derfor leveres vores kommunikationsløsninger altid med ubegrænset frihed, maksimal fleksibilitet og uden binding.

Vores medarbejdere sørger for at holde jeres løsning kørende og er til rådighed 24/7/365.

Læs mere om, hvordan vi arbejder med kommunikation

Kommunikation hos netIP dækker over en række forskellige teknologier, som understøtter moderne arbejdspladser. Bliv inspireret på flere teknologier.

”Få råd og vejledning til en dagligdag i forandring. Det er en spændende udvikling, hvor netIP er med helt fremme. Skal vi hjælpe dig?”

Carsten Ingemann Sales Manager

8219 4455

cij@netip.dk

Ring mig op
Udvalgte certificeringer
Support