IT-sikkerhed

Summen af indsatsområder gør hele forskellen


Har du styr IT-sikkerheden i din virksomhed?

Der findes ingen quick fixes, når det kommer til beskyttelsen af din virksomheds IT. Ingen produkter eller ydelser kan stå alene. Det, der derimod virker i kampen mod cyber-kriminalitet, er summen af daglige indsatsområder.

Få styr på din IT-sikkerhed med netIP

Lad os hjælpe dig med at fremtidssikre og optimere IT-sikkerheden i din virksomhed, så I er rustet til morgendagens risici.

Hos netIP betragter vi alle kunderelationer som et løbende samarbejde, hvor vi i fællesskab får prioriteret indsatsområder og finder den løsning, der passer til jeres forretning. Vi fokuserer på at få IT-sikkerheden forankret i hele virksomheden, både teknisk og blandt medarbejderne. 

Om I ønsker fuld outsourcing, en cloud løsning, et datacenter eller noget helt andet, så har netIP en stor palet af produkter og ydelser, der kan tilpasses jeres behov. 

 

Fokuser bredt og undgå hackerangreb

Du skal have styr på IT-sikkerheden i din virksomhed, og det skal gå stærkt. Ikke nok med det: Det skal være effektivt, så ingen kan hacke sig ind i systemet eller foretage dataangreb.

Det kan være fristende blot at købe enkelstående IT-sikkerhedsprodukter eller vælge en standardiseret løsning. Desværre er det langt fra nok for at opnå fuld datasikkerhed. Tilsvarende kan en avanceret firewall eller antivirusklient fungere fint som supplement til den overordnede netværkssikkerhed, men der skal sættes ind mange flere steder for at beskytte virksomheden mod hackere.

Det altafgørende er at lægge og bevare et bredt fokus på it-sikkerheden på alle niveauer i organisationen, både teknisk og blandt medarbejderne. Og særligt sidstnævnte er vigtigt at prioritere - det kræver nemlig ikke mere end et enkelt klik i en e-mail at få hele det tekniske IT-sikkerhedsnet til at bryde sammen.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvorledes det opleves at blive ramt af et hackerangreb? Se mere her.
 

Medarbejderen er det svageste led

Det kommer bag på mange, men den største trussel mod virksomhedens IT skal faktisk findes internt. Medarbejdere og deres uvidenhed om faren ved eksempelvis at åbne en e-mail fra ukendt afsender eller besøge et ukendt websted udgør det absolut svageste led i kæden, når det gælder IT-sikkerhed.

En fundamental del af beskyttelsen mod IT-kriminalitet er derfor at klæde medarbejderne på og informere dem om, hvad der kan ske, hvornår og hvordan. Det er helt centralt, at hver enkelt medarbejder har dømmekraften til selv at vurdere, hvornår der er fare på færde, og hvornår en modtaget e-mail er fornuftig at åbne.

Hvor godt er I klædt på?

Vil du vide, hvor godt dine medarbejdere er klædt på til at håndtere truslerne?


Send en e-mail med link fra ukendt afsender til samtlige medarbejdere i virksomheden. Den skal virke troværdig og overbevisende, for det er netop så avancerede, hackerne er blevet - de er i stand til at skrive uhyggeligt overbevisende, og bliver kun endnu bedre med tiden.


Hvor mange af dine medarbejdere trykkede på linket i mailen, du sendte ud?

 

Hos netIP benytter vi os af de førende partnere inden for IT-sikkerhed, F.eks. CISCO

 

"Sikkerhed er kommet for at blive, og du kommer ikke udenom. Lige meget hvad, så skal du forholde dig til det. Om du sidder i en HR afdeling, om du er salgschef eller direktør, så skal der tænkes sikkerhed, hver gang du har berøring med IT."

Brian Vesterbæk Head of Sales

8219 4403

bve@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om jeres IT udfordringer?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe IT-kompetencer.

Kompetent support 24/7

Vi har mange års erfaring med håndtering af IT-kriminalitet og sårbarhed af IT-systemer. Med tæt dialog samt løbende support og evaluering kan du være sikker på, at jeres datasikkerhed er under fuld kontrol.

Hos netIP bliver ingen vigtige eller kritiske sikkerhedsaspekter overset – trusselsbilledet flytter sig konstant, og det gør vi også. Vi er altid på forkant og sørger for at informere dig om nye sikkerhedsløsninger, der modsvarer aktuelle eller kommende sikkerhedstrusler.

Vores specialuddannet supportteam tilbyder overvågning og service desk 24-7, ligesom vi rykker hurtigt, hvis der eksempelvis opstår et akut behov for at gendanne data fra backup efter at have stoppet et hackerangreb. Så slipper I med skrækken og lider mindst muligt tab af værdifuld data eller oppetid.

Godske Group A/S
Godske Group A/S
Se case
Support