It-sikkerhed - skal vi hjælpe dig?

It-sikkerhed - skal vi hjælpe dig?

It-sikkerhed er aktuelt lige nu ... Faktisk altid!

Hverken it-løsninger eller truslerne fra it-kriminelle er statiske - men i stedet i konstant bevægelse. Derfor er det vigtigere end nogensinde at have løbende fokus på it-sikkerhed. Især din virksomheds kommunikationsløsninger og it-brugerne er mål for forsøg på it-kriminalitet. 

Af den årsag er kompetencer, samarbejde og tillid helt essentielt, når du skal vælge en it-partner til at tage ansvar for din virksomheds it-løsning. Det er nemlig ikke nok, at vi som it-sparringspartner besidder den nødvendige viden og erfaring - vi skal også være i stand til løbende at undersøge jeres behov og diskutere mulige ændringer med dig.

 

Hvad er dit it-sikkerhedsniveau?

Du tænker sikkert, at it-sikkerhed virker besværligt og uhåndgribeligt, og det forstår vi godt, for det er ikke nemt. Derfor har vi, efter flere års læring, erfaring og dialog med vores dygtige konsulenter, udarbejdet en guideline for it-sikkerhed. Punkterne er ikke fastlåst, men kan ses som en indikator for, hvilket it-sikkerhedsniveau, netIP mener, man har, samt hvad man kan gøre for at forbedre det.

 

Har du styr på it-sikkerheden i din virksomhed?

Der findes ingen quick fixes, når det kommer til beskyttelsen af din virksomheds it. Ingen produkter eller ydelser kan stå alene. Det, der derimod virker i kampen mod cyber-kriminalitet, er summen af daglige indsatsområder.

Hos netIP benytter vi os af de førende partnere inden for it-sikkerhed - eksempelvis Cisco.

Få styr på din it-sikkerhed med netIP

Lad os hjælpe dig med at fremtidssikre og optimere it-sikkerheden i din virksomhed, så I er rustet til morgendagens risici.

Hos netIP betragter vi alle kunderelationer som et løbende samarbejde, hvor vi i fællesskab får prioriteret indsatsområder og finder den løsning, der passer til jeres forretning. Vi fokuserer på at få it-sikkerhed forankret i hele virksomheden, både teknisk og blandt medarbejderne. 

Om I ønsker fuld outsourcing, en cloud-løsning, et datacenter eller noget helt andet, så har netIP et stor udvalg af produkter og services, der kan tilpasses jeres behov. 

 

Mennesker er det svageste led

Det kommer bag på mange, men den største trussel mod virksomhedens it skal faktisk findes internt. Medarbejdere og deres manglende evne til at spotte faren ved eksempelvis at åbne en e-mail fra en ukendt afsender eller besøge et ukendt websted udgør det absolut svageste led i kæden, når det gælder it-sikkerhed.

En fundamental del af beskyttelsen mod it-kriminalitet er derfor at klæde medarbejderne på gennem undervisning og information omkring, hvad der kan ske hvornår og hvordan. Det er helt centralt, at hver enkelt medarbejder har dømmekraften til selv at vurdere, hvornår der er fare på færde, og hvornår en modtaget e-mail er fornuftig at åbne.

It-sikkerhed - skal vi hjælpe dig?

Fokuser bredt og undgå hackerangreb

Du skal have styr på it-sikkerheden i din virksomhed, og det kan ikke vente. Samtidig skal løsningen fungere effektivt, så ingen kan hacke sig ind i systemet eller foretage dataangreb.

Det kan være fristende blot at købe enkeltstående it-sikkerhedsprodukter eller vælge en standardiseret løsning. Desværre er det langt fra nok for at opnå fuld datasikkerhed. Tilsvarende kan en avanceret firewall eller antivirus-klient fungere fint som supplement til den overordnede netværkssikkerhed, men der skal sættes ind mange flere steder for at beskytte virksomheden mod hackere.

Det altafgørende er at bevare og lægge et bredt fokus på it-sikkerheden på alle niveauer i organisationen, både teknisk og blandt medarbejderne. Særligt sidstnævnte er vigtigt at prioritere - det kræver nemlig ikke mere end et enkelt uhensigtsmæssigt klik i en e-mail for at få hele det tekniske it-sikkerhedsnet til at bryde sammen.

Kunne du tænke dig at blive klogere på, hvordan det opleves at blive ramt af et hackerangreb? Så læs mere her.

Hvor godt er I klædt på?

Vil du vide, hvor godt dine medarbejdere er klædt på til at håndtere truslerne?

Send en e-mail med link fra ukendt afsender til samtlige medarbejdere i virksomheden. Den skal virke troværdig og overbevisende, for det er netop så avancerede, hackerne er blevet. De er nu i stand til at skrive uhyggeligt overbevisende, og de bliver kun endnu bedre med tiden.

Hvor mange af dine medarbejdere trykkede på linket i mailen, du sendte ud?

Vi understøtter din it-sikkerhed - altid

Vi har mange års erfaring med håndtering af it-kriminalitet og sårbarhed af it-systemer. Med tæt dialog samt løbende support og evaluering kan du være sikker på, at jeres datasikkerhed er under fuld kontrol.

Hos netIP bliver ingen vigtige eller kritiske sikkerhedsaspekter overset – trusselsbilledet flytter sig konstant, og det gør vi også. Vi er altid på forkant og sørger for at informere dig om nye sikkerhedsløsninger, der modsvarer aktuelle eller kommende sikkerhedstrusler.

Vores specialuddannede support-team tilbyder overvågning og service desk 24-7, ligesom vi rykker hurtigt, hvis der eksempelvis opstår et akut behov for at gendanne data fra backup efter at have stoppet et hackerangreb. Så slipper I med skrækken og lider mindst muligt tab af værdifuld data eller oppetid.

"Lige meget hvad, så skal du forholde dig til it-sikkerhed. Om du er salgschef eller direktør, så skal der tænkes sikkerhed - hver gang, du har berøring med it."

Carsten Ingemann Jensen Sales Manager

82 19 44 55

cij@netip.dk

Ring mig op
Desmi case: Fra hack til redning
Desmi case: Fra hack til redning
Se case
Support