Licenser - skal vi hjælpe dig?

Licenser - skal vi hjælpe dig?

Licenser - hvad burde man gøre?

Licenser er nok noget, som de fleste virksomheder ikke kan komme udenom. Særligt Microsoft-licenser er blandt de mest udbredte. Du kender helt sikkert Office-programmerne og Windows, men der findes også andre dygtige licensudbydere. For eksempel findes der både Adobe, Heimdal og Cisco. Vi hjælper jer gerne med at finde rundt i, hvad de forskellige kan, I siger bare til. 

Der findes altså enormt mange forskellige licenser, og det kan være svært at finde rundt i hvilke, der giver mening at have for dig og din virksomhed – så hvor mange skal jeg have? Betaler jeg for noget, jeg ikke bruger? Og er der noget, jeg burde have? Vi har helt styr på, hvad der er op og ned - og hjælper dig gerne på rette vej.

Skal vi hjælpe dig med din licensstyring? 

Vi hjælper dig gerne med at finde hoved og hale i det hele. Så sikrer vi nemlig, at du har de helt rigtige licenser og det helt rette antal. Så betaler du kun for dem, du har brug for.

Vi har faktisk udviklet et værktøj, der kan hjælpe os med at hjælpe dig – vi kalder det License Management. Det holder styr på alle licensaftaler, hvilket betyder, at vi kan fortælle dig, når det er ved at være tid til fornyelse af en aftale. Vi indhenter samtidig pris ved fornyelse og forholder os til eventuelle licensændringer fra producenten. 

Der er (mange!) fordele at hente 

  • Registrering i License Management er detaljeret og indeholder serienummer, lokation og service level. Det betyder, at vi kan skabe overblik og hjælpe dig med budgettering
  • Vi indhenter pris på næste fornyelse og forholder os til eventuelle licensændringer
  • Vi kommer med konkrete anbefalinger inden udløb  
  • Vi har nøje udvalgt producenter og produkter 
  • Vi kontrollerer forbrugte licenser og sørger for, at du altid er compliant  
  • Vi tilbyder sparring omkring hvilken software, der giver mening for dit behov 
  • Vi tilbyder løbende statusmøder omkring licens-strategi og handlingsplaner  

 

Køb alle dine licenser i samme butik 

Vores webshop tilbyder licenser fra en række forskellige licensudbydere. Det betyder, at du kan nøjes med at skulle igennem et enkelt checkout. På den måde får du nemlig en samlet regning for det hele, og det gør det altså lidt nemmere at gennemskue, hvad du har handlet for.

Licenser - skal vi hjælpe dig?

"Lad os guide dig gennem junglen af licenser, så vi sammen kan sørge for, at du har de helt rigtige licenser til dit behov - og hverken betaler for meget eller for lidt"

Lone Gilkrog Head of Product Sales

82 19 44 76

lgi@netip.dk

Ring mig op
Support