TeamsTalk

Slut med klassisk telefoni - tiden er til en kommunikationsplatform

TeamsTalk smelter fastnet- og mobiltelefoni sammen med Microsoft Teams, så I opnår ét samlet værktøj til kommunikation og samarbejde. Ved at afvikle jeres telefoni, bliver jeres medarbejdere i stand til at få mest muligt ud af hinanden og omverdenen, fordi de har ét komplet værktøj til alle former for kommunikation. TeamsTalk-løsninger designes så de er optimale for den enkelte virksomhed og brugerne. I bliver i stand til at få omstilling, statusvisning, kø-grupper, tastevalg, statistik, optagelse og voicemail - plus en helt masse andre funktioner. Der mangler ikke noget!

 

Sæt medarbejderne fri
Den moderne arbejdsplads er fleksibel for den enkelte medarbejder - både hvad angår tid, sted og muligheder. TeamsTalk er en fleksibel og brugervenlig løsning, som altid er lige ved hånden. Der for giver Microsoft Teams med TeamsTalk dine medarbejdere frihed til at være mere produktive og yde bedre kundeservice. Løsningen kan bruges på tværs af bærbar PC, tablet, mobiltelefon, mødeudstyr og andre enheder, så I kan være på arbejde som det passer jer bedst.

 

Brugerne er nøglen til at lykkes
Alle succesfulde it-projekter tager starter med brugerne. Derfor tager vores installation af jeres TeamsTalk-løsning udgangspunkt i jeres medarbejderes behov og ønsker. De spiller altså en central rolle i løsningen, både før under og efter installationen. 

Slip for bøvl, binding og begrænsninger
Vi tror på, at et langvarigt samarbejde opstår ved at levere en løsning som lever op til jeres forventninger om samarbejde, funktionalitet, kvalitet og pris, frem for at binde jer til en kontrakt i flere år. Derfor leveres TeamsTalk-løsninger altid med ubegrænset frihed og fleksibilitet i aftalen.

Vores medarbejdere sørger for at holde jeres løsning kørende, og er til rådighed 24/7/365.

"Få fuld frihed når TeamsTalk gør Microsoft Teams til en komplet platform for samarbejde og kommunikation - uden begrænsninger."

Brian Vesterbæk Head of Sales

8219 4403

bve@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om TeamsTalk?

Vi har kompetencerne og erfaringer til at sikre en problemfri implementering.

MediaConnect
MediaConnect
Se case
Support