Sluk for klassisk telefoni - ring i Microsoft Teams

TeamsTalk smelter fastnet- og mobiltelefoni sammen med Microsoft Teams, så I opnår ét samlet værktøj til kommunikation og samarbejde. Ved at afvikle jeres klassiske telefoni, bliver jeres medarbejdere i stand til at få mest muligt ud af hinanden og omverdenen med ét komplet værktøj til alle former for kommunikation. TeamsTalk-løsninger designes, så de er optimale for den enkelte virksomhed og brugerne. I bliver i stand til at få omstilling, statusvisning, kø-grupper, tastevalg, statistik, optagelse og voicemail - plus en helt masse andre funktioner. Der mangler ikke noget!

 

Sæt medarbejderne fri 

Den moderne arbejdsplads er fleksibel for den enkelte medarbejder - både hvad angår tid, sted og muligheder. Teams telefoni er en fleksibel og brugervenlig løsning, som altid er lige ved hånden. Derfor giver Microsoft Teams med TeamsTalk dine medarbejdere frihed til at være mere produktive og yde bedre kundeservice. Teams telefoni er smart telefoni og kan bruges på tværs af bærbar PC, tablet, mobiltelefon, mødeudstyr og andre enheder, så I kan være på arbejde som det passer jer bedst.

 

Brugerne er nøglen til at lykkes

Alle succesfulde it-projekter starter og slutter med fokus på brugerne. Derfor tager vores installation af jeres TeamsTalk-løsning udgangspunkt i medarbejdernes behov og ønsker. Når løsningen er klar til brug, undervises brugerne så de kan få fuldt udbytte af jeres nye kommunikationsplatform.

Slip for bøvl, binding og begrænsninger

Vi tror på, at et langvarigt samarbejde opstår ved at levere en løsning som lever op til jeres forventninger om samarbejde, funktionalitet, kvalitet og pris, frem for at binde jer til en kontrakt i flere år. Derfor leveres TeamsTalk-løsninger altid med ubegrænset frihed, maksimal fleksibilitet og uden binding.

Vores medarbejdere sørger for at holde jeres løsning kørende og er til rådighed 24/7/365.

"Bliv kontaktet for at se en demo eller høre mere om TeamsTalk."

Brian Vesterbæk Head of Sales

8219 4403

bve@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om TeamsTalk?

Vi har kompetencerne og erfaringer til at sikre en problemfri implementering.

MediaConnect
MediaConnect
Se case
Support