TeamsTalk - skal vi hjælpe dig?

TeamsTalk - skal vi hjælpe dig?

Sluk for klassisk telefoni - ring i Microsoft Teams

TeamsTalk smelter fastnet- og mobiltelefoni sammen med Microsoft Teams, så I opnår ét samlet værktøj til kommunikation og samarbejde. Ved at afvikle jeres klassiske telefoniløsning bliver jeres medarbejdere i stand til at få mest muligt ud af hinanden og omverdenen med ét komplet værktøj til alle former for kommunikation.

TeamsTalk løsninger designes, så de er optimale for den enkelte virksomhed og brugerne. I bliver i stand til at få omstilling, statusvisning, kø-grupper, tastevalg, statistik, optagelse og voicemail - plus en helt masse andre funktioner. Der mangler ikke noget!

 

Sæt medarbejderne fri med Teams Talk

Den moderne arbejdsplads er fleksibel for den enkelte medarbejder - både hvad angår tid, sted og muligheder. Teams telefoni er en fleksibel og brugervenlig telefoniløsning, som altid er lige ved hånden. Derfor giver Microsoft Teams med TeamsTalk dine medarbejdere frihed til at være mere produktive og yde bedre kundeservice.

Teams telefoni er smart telefoni og kan bruges på tværs af bærbar PC, tablet, mobiltelefon, mødeudstyr og andre enheder, så I kan være på arbejde som det passer jer bedst.

 

Hvordan kommer I i gang med TeamsTalk? 

Alle succesfulde it-projekter starter og slutter med fokus på brugerne.

Derfor tager vores installation af jeres TeamsTalk-løsning udgangspunkt i medarbejdernes behov og ønsker. Når løsningen er klar til brug, undervises brugerne, så de kan få fuldt udbytte af jeres nye kommunikationsplatform.

 

Fastnettelefoni er fortid

Fordi det er slut med fastnettelefoni skal mange danske virksomheder finde nye løsninger til at kommunikere med deres omverden.

Microsoft Teams kan blive jeres nye samlede kommunikationsplatform, som samler opkald, videomøder, chat og samarbejde i én platform på tværs af PC, tablet og mobil. Vi samarbejder med en lang række førende danske telefonileverandører - herunder Teleboxen og ipvision.

 

TeamsTalk - skal vi hjælpe dig?

Slip for bøvl, binding og begrænsninger

Vi tror på, at et langvarigt samarbejde opstår ved at levere en løsning, som lever op til jeres forventninger om samarbejde, funktionalitet, kvalitet og pris frem for at binde jer til en kontrakt i flere år. Derfor leveres TeamsTalk-løsninger altid med ubegrænset frihed, maksimal fleksibilitet og uden binding.

Vores medarbejdere sørger for at holde jeres løsning kørende og er til rådighed 24/7/365.

"Bliv kontaktet for at se en demo eller høre mere om TeamsTalk."

Max Enggaard Sales Manager

8219 4443

max@netip.dk

Ring mig op
MediaConnect
MediaConnect
Se case
Support