Microsoft Virtual Desktop by netIP

Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke en intern it-afdeling, og er derfor sårbare over for datatab og angreb. Samtidig forventer medarbejderne altid at kunne arbejde alle steder fra – uden at møde begrænsninger. Det kan være svært at forene både virksomhedens og medarbejdernes interesser, men Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP bliver alle ønsker og behov tilgodeset - også i fremtiden.

Skab en sikker og tryg hjemmearbejdsplads for medarbejderne
En hjemmearbejdsplads skal ikke bare være effektiv, den skal være et godt sted at være for dine medarbejderne og så skal sikkerheden være i orden. Medarbejderne skal føle sig trygge i, at de kan samarbejde med kunder og kolleger, præcis som de plejer – bare online.

For at kunne det, er der et par ting, der skal være på plads. Det handler både om det rigtige udstyr i form af fx pc’er og headset, en sikker platform som Microsoft Windows Virtual Desktop og intuitive kommunikationsværktøjer som fx Microsoft Teams. Og så handler det i høj grad om, at den enkelte medarbejder føler sig klædt på, til at bruge de værktøjer, der skal være med til at gøre hjemmearbejdsdagen til en normal hverdag på ”kontoret”.

Hos netIP er vi vant til at rådgive virksomheder i et krydsfelt mellem hardware, software og user adoption, og vi ved, hvilke udfordringer, der kan opstå og hvordan I bedst får dem løst. Derfor kan du roligt tage fat i os, så du kan sikre en god og effektiv hjemmearbejdsplads for alle dine medarbejdere.

Oplev fordelene ved Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP

  • Komplet it-løsning
  • Ubegrænset skalérbarhed
  • Fast pris per bruger
  • Optimeret sikkerhed
  • Brugervenlig løsning
  • Central styring af enheder
  • Tilpasset jeres behov og ønsker
  • Fuld bevægelsesfrihed
  • Fungerer på alle typer enheder

… og meget mere.

"Bliv inspireret til hvordan Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP kan medføre tekniske, strategiske og økonomiske fordele for din virksomhed."

Brian Vesterbæk Head of Sales

8219 4403

bve@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om Microsoft Virtual Desktop by netIP?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe kompetencer.

Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel
Se case
Support