Virtual Desktop - skal vi hjælpe dig?

Virtual Desktop - skal vi hjælpe dig?

Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP

De fleste små og mellemstore virksomheder har ikke en intern it-afdeling og er derfor sårbare over for datatab og angreb. Samtidig forventer medarbejderne altid at kunne arbejde alle steder fra – uden at møde begrænsninger. Det kan være svært at forene både virksomhedens og medarbejdernes interesser, men med Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP bliver alle ønsker og behov tilgodeset - også i fremtiden.

 

Skab en sikker og tryg hjemmearbejdsplads for medarbejderne

En hjemmearbejdsplads skal ikke bare være effektiv - den skal være et godt sted at være for dine medarbejdere, og så skal sikkerheden være i orden. Medarbejderne skal føle sig trygge i, at de kan samarbejde med kunder og kollegaer, præcis som de plejer – bare online.

For at kunne det er der et par ting, der skal være på plads. Det handler både om det rigtige udstyr i form af fx pc’er og headset, en sikker platform såsom Microsoft Windows Virtual Desktop, samt intuitive kommunikationsværktøjer som fx Microsoft Teams. Og så handler det i høj grad også om, at den enkelte medarbejder føler sig klædt på til at bruge de værktøjer, der skal være med til at gøre hjemmearbejdsdagen til en normal hverdag på ”kontoret”.

 

Få hjælp af vores it-mennesker

Hos netIP er vi vant til at rådgive virksomheder i et krydsfelt mellem hardware, software og user adoption. Vi ved, hvilke udfordringer, der kan opstå, og hvordan I bedst får dem løst. Derfor kan du roligt tage fat i os, så du kan sikre en god og effektiv hjemmearbejdsplads for alle dine medarbejdere.

 

Virtual Desktop - skal vi hjælpe dig?

Oplev fordelene ved Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP

  • Komplet it-løsning
  • Ubegrænset skalérbarhed
  • Fast pris pr. bruger
  • Optimeret sikkerhed
  • Brugervenlig løsning
  • Central styring af enheder
  • Tilpasset jeres behov og ønsker
  • Fuld bevægelsesfrihed
  • Fungerer på alle typer enheder

… og meget mere.

"Bliv inspireret til hvordan Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP kan give jer tekniske, strategiske og økonomiske fordele."

Carsten Ingemann Sales Manager

8219 4455

cij@netip.dk

Ring mig op
Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel
Se case
Support