Backup - skal vi hjælpe dig?

Backup - skal vi hjælpe dig?

Backup af data er fundamentalt for din virksomheds drift og eksistens

Vi har alle hørt skrækhistorierne om virksomheder, som mistede deres data på grund af alvorlige it-nedbrud eller angreb fra it-kriminelle. 

Backup er den it-service, som alle håber aldrig at få brug for, men måske det vigtigste indsatsområde i det samlede it-setup. For al din virksomheds data er det eneste, vi ikke kan genopbygge efter en kritisk hændelse - hvis der altså ikke er en backup til rådighed.

Tidligere var backup oftest en kopi af data på virksomhedens servere, men i takt med, at data i højere grad placeres i skyen, er det nødvendigt at lave helt nye former for løsninger og politikker til backup af virksomheds-data.

Hvornår er det tid til eftersyn af din virksomheds backup-løsning?

Hvis du tøver med at svare ja til et eller flere af nedenstående udsagn, vil vi anbefale dig at kontakte os for et uforpligtende backup-tjek.

  • Vi får taget backup af al vores data - også det, som ligger i skyen eller lokalt
  • Vi ved præcis hvor lang tid det tager os at komme tilbage i drift
  • Vi kan tåle et driftsstop i den tid, det tager at genskabe data og genetablere systemer
  • Vi kan godt leve med at miste den data, der er tilgået siden sidste backup-kørsel
  • Vi har en plan for, hvilke data og systemer, som først skal virke igen
  • Vi har en backup, som de it-kriminelle ikke kan beskadige eller kryptere

Få et tjek af din virksomheds backup - ring 70 40 44 85

 

Få en tilstandsrapport på jeres backup

Den optimale backup-løsning kræver løbende monitorering og opfølgning, og skal tilpasses nye systemer, applikationer og brugsmønstre i din virksomhed. Kun med optimal backupløsning kan du have sikkerhed for, at al data kan genskabes, når behovet pludselig opstår - eksempelvis efter et hackerangreb, som har krypteret jeres filer.

Vi tilbyder at gennemgå din virksomheds backup-løsning, så du kan få vished. Vores backup-tjek giver dig en status på jeres nuværende setup samt forslag til forbedringer.

Få et tjek af din virksomheds backup - ring 70 40 44 85

 

Hvor hurtigt skal jeres data genskabes?

Det siger sig selv, at du gerne vil være hurtigst muligt tilbage i fuld drift efter et nedbrud. Ved at undersøge jeres it-løsning og behov kan vi lave et setup, som hurtigt og effektivt bringer jer tilbage til normalen - eksempelvis ved at have prioriteret en rækkefølge for data og systemer, der skal virke først.

Vi kan hjælpe din virksomhed med en plan for at standse og udbedre kritiske it-hændelser. Se hvordan her.

 

Backup - skal vi hjælpe dig?

Det må faktisk også godt handle lidt om prisen

Det kan være en dårlig idé at gå på kompromis med din virksomheds backup-løsning - men det er faktisk heller ikke nødvendigt at gå "all in".

Ved at have segmenteret din virksomheds backup-data kan vi i samarbejde prioritere hvilke data, som skal placeres på hurtige diske. Data, som ikke haster at få genskabt, kan vi så placere på langsommere og dermed billigere diske. Det er sund fornuft.

 

Husk at tage backup af data i skyen

Størstedelen af danske virksomheder benytter i dag Microsoft 365 eller Microsoft Office 365. Derfor er efterspørgslen på backup af data i OneDrive, Teams, SharePoint, Exchange Online, OneNote og andre applikationer vokset meget de senere år.

Vi benytter blandt andet Veeam Explorer for at sikre vores kunders data i Microsofts sky-tjenester. På den måde kan vi genskabe individuelle emner, dokumenter, kalendere, biblioteker og lister - endda hele SharePoint-sider, hvis dette er nødvendigt. Med en Veeam-løsning kan vi også hjælpe din virksomhed med backup af data, selv om I stadig er i en migrationsproces. Det samme er gældende, hvis I stadig benytter Microsoft SharePoint on-premise, eller hvis I har en hybrid-løsning.

 

Få et forspring i jagten på den perfekte backup-løsning

Gennem mange års arbejde med at lave optimerede og gennemtænkte backup-løsninger til virksomheder har vi indsamlet en masse know-how.

Ved at vælge netIP til at tage ansvar for din virksomheds backup får du fordel af certificeringer, kompetencer, erfaringer og vores tætte samarbejde med producenter af hardware og software til backup-løsninger. 

 

Se hvad der sker, når ulykken rammer, og du får brug for backup

Vi taler ofte om "dem, der bliver ramt" - men hvem er de egentlig? 

I februar 2019 hjalp vi Farsø-virksomheden Versalift med at genskabe deres data efter et hackerangreb. Erfaringerne fra den oplevelse delte vi sammen på Dansk Industris Cybersikkerhedsmøde.

Du kan se optagelsen her.

"Kontakt mig for et backup-tjek. Vi finder fejl og mangler i din virksomheds backup samt giver forslag til forbedringer."

Max Enggaard Sales Manager

8219 4443

max@netip.dk

Ring mig op
MediaConnect
MediaConnect
Se case
Support