Veeam Backup til O365

Hurtig og effektiv databeskyttelse - og hurtig genskabelse af evt. tabt data.

Bliver dine data´s sikkerhed en flaskehals, når det kommer til at få fuld udnyttelse af Office 365? Så er det sikkert fordi, du mangler en overordnet styring af backup, genskabelse og replikation.

Veeam Backup til O365 er løsningen
Den seneste version af Veeam Backup giver nu også support til Microsoft SharePoint og Microsoft OneDrive for Business. En væsentlig opgradering, der imødekommer de øgede krav til sikkerhed til fulde.

Databeskyttelse i Microsoft SharePoint:
Når Veeam tilføjer support til SharePoint, så øger de mulighederne for at genskabe data, hvilket tillader dig at genskabe individuelle emner, dokumenter, kalendere, biblioteker og lister - endda hele SharePoint sider, hvis dette er nødvendigt. Den nye Veeam version kan også hjælpe med backup af data, hvis du stadig er i en migrations proces, og stadig bruger Microsoft SharePoint on premise, eller hvis det er en hybrid løsning.

Databeskyttelse i OneDrive for Business:
Forud for den nye version, var den mest efterspurgte feature support til OneDrive for Business. Flere og flere virksomheder bruger nemlig OneDrive for Business til at dele filer, mapper og OneNote dokumenter internt. Med Veeam Explorer til OneDrive for Business kan du genskabe alle tilgængelige emner i din OneDrive mappe - inkluderet Microsoft OneNote dokumenter. Du kan vælge mellem at foretage en genskabelse in-place, genskabe til en anden OneDrive bruger, eller til en anden mappe på OneDrive, eksportere filer som en original eller en zip-fil, og bliver du ramt af et virusangreb, hvor hele din OneDrive mappe bliver inficeret, så kan Veeam tillige lave en fuld genskabelse.

 

Flere forbedringer
Udover introduktionen af den nye platform support, så er der også sket yderligere forbedringer i den nye version af Veeam for O365:

Store forbedringer i forbindelse med brugervenlighed og fleksibilitet med en nydesignet job wizard, der muliggør et nemmere og mere fleksibelt valg af Exchange Online, OneDrive for Business og SharePoint Online objekter. Det gør det nemmere end nogensinde at klargøre, søge og bevare overblikket på dine Office 365 data. Søgning, skalering og udførsel af backup for tusinder af Office 365 brugere.

Genskabelse af data i Microsoft Teams! Du kan beskytte Microsoft Teams når den bagvedliggende lagring af Teams data er indenfor SharePoint Online, Exchange Online eller OneDrive for Business. Alt i mens data kan beskyttes og genskabes, så kan Teams tabs og kanaler det ikke. Man kan imidlertid, efter genskabelse af emnet, vedhæfte det manuelt.

Sammenlign emner med Veeam Explorer til Microsoft Exchange. Det er nu muligt at udføre en sammenligning af emner med din arbejdsmailboks for at se, hvilke egenskaber der mangler, og dermed kun genskabe dem uden at genskabe hele filen.

Kontakt Customer Support for nærmere information og rådgivning:

customersupport@netip.dk
8219 4444

"Data er fundamentalt for alle virksomheds drift og fremtid, og det er derfor en stor udfordring, at undgå datatab - og en lige så stor udfordring, at få data genskabt, hvis uheldet er sket. Kontakt mig og hør mere om mulighederne."

Peter Faber Leder af Datacenter

8219 4413

pfa@netip.dk

Support