Cloud - skal vi hjælpe dig?

Cloud - skal vi hjælpe dig?

Få alle kompetencer inden for cloud sammen med vores it-mennesker

Vores konsulenter bruger dagligt deres brede viden og erfaringer inden for cloud-tjenester og services til at sammensætte skræddersyede it-løsninger for vores kunder. Vi har stort indblik og overblik på både de tekniske og forretningsmæssige krav til din virksomheds løsning, og kan derfor også hjælpe dig med råd og vejleding.

- Ved du eksempelvis, hvad GDPR betyder for valg af cloud-løsning?

- Må din virksomhed placere data uden for EU, eller skal jeres data være opbevaret i Danmark?

Vi har helt styr på, hvad der er op og ned - og hjælper dig gerne på rette vej. Så vil du gerne vide mere om vores cloud i eget datacenter, Microsoft Azure eller andre løsninger inden for private cloud, public cloud, hybrid cloud eller cloud-backup, så har vi mange kompetente konsulenter, som kan hjælpe.

Er du på udkig efter priser eller tilbud på en cloud-løsning, så kontakt os for en analyse, som kan danne baggrund for et løsningsdesign og tilbudsgivning. Vores team af it-mennesker kan byde ind med værdifuld viden til hele din virksomheds cloud-rejse - men vi har ikke næsen i sky! ;-)

 

Vi har mange års erfaring i private cloud

Siden 1996 har vi passet på vores kunders vigtigste systemer og data i vores eget hostingcenter, som løbende moderniseres udbygges til flere lokationer i Danmark.

I 2010 blev hostingcenteret udbygget med vores egen private cloud - kun for netIPs kunder. Her opbevarer vi en lang række virksomhedskomplette it-setups bestående af virtuelle servere, data og applikationer eller enkeltstående servere og services. Alt dette holder vores it-mennesker kørende gennem konstant overvågning og strikse planer og procedurer for opdateringer. 

Så hvad enten du er på udkig efter IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service), eller NaaS (Network-as-a-Service), så kan vi hjælpe dig. Vi har et bredt udvalg af ressourcer, kompetencer og erfaringer inden for både infrastruktur, databehandling og netværk. Vi kan bygge din virksomheds egen private cloud, som vi kan placere hos eksempelvis Microsoft, hos netIP, eller i jeres egne faciliteter.

Bredt udvalg af muligheder for public cloud

Der findes efterhånden mange muligheder for at placere services eller systemer i delte cloud-løsninger, også kaldet public cloud. Fordelen ved at dele denne form for løsninger med mange andre kunder er, at du får gennemarbejdede og effektive løsninger eller værktøjer til en overkommelig pris - ofte månedsafregnet og uden binding. Hvis du får behov for at tilpasse din sammensætning af cloud-produkter, så har du fleksibilitet i aftalen til at kunne sadle om undervejs.

Vores it-mennesker kan hjælpe din virksomhed med afklaring, tilbudsgivning, implementering og vedligehold af disse cloud-tjenester, hvad enten løsningen placeres hos netIP eller andetsteds.

 

Hybrid cloud er alt det bedste fra to verdener

I takt med at udvalget af løsninger inden for public cloud og private cloud er vokset, har mange virksomheder opbygget it-setups, som favner begge disse begreber, kaldet hybrid cloud.

Det giver en stor grad af fleksibilitet at have en hybrid cloud-platform, fordi du ved den enkelte applikation eller service kan vælge den bedste, billigste eller mest værdiskabende løsning for netop din virksomhed. Har du senere hen behov for at lave tilpasninger, vil man kunne justere de enkelte elementer af løsningen.

 

Cloud - skal vi hjælpe dig?

Backup på tværs af alle platforme

Uanset hvor din virksomheds data ligger, så er backup vigtigt. Det er heller ikke anderledes i skyen.

Mange forveksler cloud-udbydernes redundante setups med backup, men i virkeligheden indeholder disse tjenester ikke mere end et minimum af mulighed for genskabelse af data. Derfor arbejder vi med backup-produkter som eksempelvis VEEAM, der sikrer din virksomheds data fra flere cloud-løsninger. Så kan du have vished om, at uanset hvor brugerne gemmer deres filer, så har netIP mulighed for at gendanne ved beskadigelse eller bortkomst.

Mange virksomheder benytter i dag de populære cloud-tjenester fra Microsoft - herunder Azure, OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange. Microsoft passer godt på dine data og opbevarer disse redundant, men i langt de fleste tilfælde vil vi anbefale backup af data i Microsofts skytjenester. Med gennemtænkte backup-løsninger sikrer vi nemlig, at enkelte filer eller data i større mængder kan genskabes. På den måde forhindres permanent datatab, og din virksomhed kommer hurtigt tilbage i normal drift efter små datatab eller større kritiske it-hændelser. 

Læs mere om backup her

 

Er det sikkert at lægge din virksomheds data i cloud?

Ja, det er det. Cloud-løsninger som eksempelvis i netIPs eget datacenter eller i Microsoft Azure opfylder internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. Du kan derfor være sikker på, at disse overholder strenge sikkerhedskontroller og forpligtelser. Data bliver opbevaret sikkert og opdateringer kører automatisk - uden at det påvirker oppetiden.

 

Alle kan få it-sikkerhed som en enterprise-virksomhed

Ved at benytte cloud-løsninger kan din virksomhed opnå et sikkerheds-niveau, som tidligere var forbeholdt de helt store virksomheder med millioner af kroner på it-budgettet. For et lille månedligt beløb pr. bruger kan man i dag købe adgang til mange forskellige løsninger og services med stordriftsfordele.

Når disse løsninger tilføres vores it-mennesker, vil din virksomhed også have ekspertisen og erfaringerne som i en enterprise-virksomheds it-afdeling. it works!

 

"Hør hvordan netIP giver jer en komplet vifte af cloud-kompetencer."

Max Enggaard Sales Manager

82 19 44 43

max@netip.dk

Ring mig op
MediaConnect
MediaConnect
Se case
Support