FF Skagen A/S - skal vi hjælpe dig?

Samarbejdet med netIP gør it-chefen tryg

Hos FF Skagen er det it-chef Bo Hellum, der har ansvaret for, at systemerne kører, som de skal. Han har i mange år været vant til, at hvis der gik en alarm midt om natten, så var det ham, der skulle køre ned på fabrikken og finde ud af, hvem der skulle involveres for at få problemet løst.

 

Mærkbar forskel og mere overskud

Sådan er det ikke længere. Siden FF Skagen overlod ansvaret driften af serverne til netIP, har Bo Hellum fået mere overskud. Fordi han ikke længere skal smide alt, hvad han har i hænderne, når der opstår et problem:

"Jeg har fået frigivet nogle ressourcer, så jeg kan begynde at kigge på, hvor vi it-mæssigt skal være om to år – i stedet for hele tiden at snakke i telefon og rende rundt på fabrikken for at finde ud af, hvem der skal involveres for at løse de akutte problemer. Nu er det netIP, der tager hånd om de opgaver, og så tænker jeg ikke mere over dem, før jeg modtager en afrapportering" fortæller han.

 

Samarbejdet og tilliden udbygges

Samarbejdet mellem FF Skagen og netIP startede i 2015, da FF Skagen købte Hanstholm Fiskemelsfabrik og havde brug for en lokal it-leverandør til at servicere fabrikken:

"Samarbejdet har løbende udviklet sig siden. Det er næsten dagligt, at der kommer nye ting til. For vi har en rigtig god relation, og jeg har stor tiltro til netIP og deres medarbejdere. Vi har et samarbejde, som gør mig tryg. Og det er virkelig vigtigt, når man sidder med it-ansvaret på en stor virksomhed, som kører produktion døgnet rundt" siger Bo Hellum.

Han oplever generelt en meget høj grad af fleksibilitet i kommunikationen med netIP:

"Er der et eller andet akut, så ringer jeg bare. For min oplevelse er, at de alle sammen er i stand til at hjælpe. Selvom ham jeg snakker med, hedder noget andet, end ham jeg snakkede med i går, så får jeg altid den hjælp, jeg har brug for. Jeg kan aflevere opgaven hurtigt og komme videre i min arbejdsdag" siger Bo Hellum.

 

Konstant sparring og proaktivitet

For FF Skagen handler samarbejdet med netIP om meget mere end blot at løse opgaver. It er en levende størrelse, som hele tiden forandrer sig. Her oplever Bo Hellum, at netIP’s konsulenter er stærke på sparring:

"netIP har blandt andet foretaget en gennemgang af hele vores it-setup og er kommet med anbefalinger til forbedringer, der rækker 3-4 år frem. Det giver os et overblik over, hvor mange penge vi skal sætte af til it-investeringer" siger Bo Hellum.

 

Om løsningen:

Samarbejdet indebar blandt andet, at FF Skagen fik mere overskud og et bedre overblik, da deres daglige drift af servere blev overladt til netIP. Derudover var rådgivning i forhold til en forbedret og fremtidssikret it-strategi også en vigtig del af løsningen. 

FF Skagen A/S

FF Skagen producerer fiskemel og fiskeolie til opdræt af fisk og dyr på fabrikker i Skagen og Hanstholm, hvor der årligt forædles omkring 500.000 tons råfisk. FF Skagen er er et fondsejet aktieselskab, primært ejet af fiskerne og fiskeindustrien, og beskæftiger omkring 130 medarbejdere.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

Max Enggaard Sales Manager

82 19 44 43

max@netip.dk

Ring mig op
FF Skagen A/S
FF Skagen A/S
Support