FFV - Energi & Miljø a/s - skal vi hjælpe dig?

Ønske fra direktør:
"En it-løsning der giver en lettere hverdag"

I forbindelse med at Troels Jessen, direktør ved FFV, valgte at lave en oprydning i deres it-løsning og dermed gik fra en blanding af intern og ekstern it til en totalløsning ved en ekstern virksomhed, blev Centex hentet ind som samarbejdspartner på projektet.

En løsning, der letter hverdagen

Ønsket fra Troels Jessen var klart: Han ville have en løsning, som lettede hans hverdag. Derfor valgte han at lave en aftale med Centex, hvor de har overtaget alle elementer af FFV’s it.Den 1. januar 2016 påbegyndte FFV og Centex, i et tæt samarbejde, en flytning af FFV’s interne it-løsning over i hænderne på Centex. I dag er Centex fast it-leverandør på hele FFV’s it-setup og yder support på alle henvendelser.

Det vigtigste for os var at finde en virksomhed, som vi følte kunne løfte opgaven i den daglige drift og samtidig yde hurtig og effektiv support. Jeg ser netIP som en troværdig virksomhed, der har hurtig responstid, og som løser problemer hurtigt og effektivt. Vi får den løsning, vi skal bruge, til en konkurrencedygtig pris.”

Troels Jessen
Direktør

”Ved at flytte vores IT-løsning til NetIP, mærkede vi en kostbesparelse samt en klar forbedring af support.”
”Da valget skulle falde på en it-leverandør, stod det os klart, at Centex var den rette virksomhed til opgaven.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

 

FFV - Energi & Miljø a/s
FFV - Energi & Miljø a/s
Support