It-konsulent - skal vi hjælpe dig?

It-konsulent - skal vi hjælpe dig?

It-konsulenter med fokus på din forretning

Som et af landets største og mest nytænkende it-konsulenthuse forsyner vi hos netIP et stort antal danske og internationale virksomheder med it-konsulenter inden for en lang række teknologier, løsninger og forretningsudviklende opgaver. 

Er du på udkig efter en it-konsulent til en enkeltstående konkret opgave, eller søger du et strategisk samarbejde omkring et bredt udvalg af kompetencer, så har vi uddannede konsulenter til alle behov og med ægte interesse i din forretning.

Vi er et it-konsulenthus, som sikrer at du når dine mål. Det gør vi ved hjælp af mantraet: 

When it works for you, it works for us. Vi er altså først tilfredse, når du er tilfreds.

 

Frihed til at være tæt på dig

Alle netIPs konsulenter arbejder helt uden personlige KPI'er. På den måde sikrer vi, at måltal ikke står i vejen for tæt samarbejde og fordybelse i din virksomheds forretning og it-løsninger. Du skal forvente af vores it-mennesker, at vi har en stor grad af:

  • Motivation
  • Interesse
  • Punktlighed
  • Ordenlighed
  • Faglige kompetencer
  • Sociale egenskaber

Du må også gerne forvente mere - helst ikke mindre.

Læs mere om, hvordan vi arbejder

 

Kemi, kompetencer og erfaringer

Hvad enten du har behov for en Microsoft-konsulent, Azure-konsulent, it-sikkerhedskonsulent eller helt andre typer af it-konsulentydelser, har vi en eller flere faglærte medarbejdere, som matcher din virksomhed, branche og opgaverne, som du ønsker løst.

Vi lægger altid vægt på kemi mellem de implicerede personer i og omkring projektet, så vi sikrer et udbytterigt og tæt samarbejde. Vi ved af erfaring, at den rette sammensætning af mennesker, kombineret med de kompetencer og erfaringer, skaber en fælles forståelse og får varige samarbejder til at opstå med stærke it-løsninger til følge.

 

Oplev værdien af kundeteams

Alle konsulenter i netIP trænes fra første arbejdsdag i at arbejde i kundeteams -  det er nemlig en helt central del af at være konsulent i netIP. Kundeteams er en samarbejdsform baseret på tæt kommunikation, vidensdeling og fælles udvikling, som resulterer i gennemtænkte it-løsninger gennem stærk samarbejde.

Så hvis en konsulent i netIP tilegner sig værdifuld viden om din virksomheds it-løsning, kan du trygt stole på, at informationen deles og indgår i det store helhedsbillede. Det er værdifuldt for vores kunder.

 

It-konsulent - skal vi hjælpe dig?

Styrk din forretning med hjælp fra vores specialister

Vi har også en lang række specialister, som løser mere komplekse og tunge opgaver hos vores kunder. Så skal du bruge en business intelligence-konsulent (BI-konsulent), CRK-konsulent, SQL-konsulent eller noget helt fjerde, så kan vi også her levere det helt rette it-menneske til dig.

For at sikre at it udvikler vores kunders forretning, er forretningskonsulenter blevet en integreret del af netIP og indgår i mange kundeteams. 

Få inspiration til hvordan vores forretningskonsulenter skaber fremdrift

 

Microsoft SharePoint

Hvis du har behov for en SharePoint-konsulent, har vi som et af Danmarks største SharePoint-huse mange års erfaring med SharePoint-udvikling og adskillige dygtige SharePoint-designere. Har du eksempelvis brug for en ESDH-konsulent eller i stedet konkrete behov såsom intranet, infoskærme eller helt andre ting, så har vi de rette personer til opgaven.

Se eksempler på SharePoint-løsninger her

 

"Kontakt mig for dialog om mulighederne for at benytte vores mange dygtige it-konsulenter."

Max Enggaard Leder af Salg

8219 4443

max@netip.dk

Ring mig op
Moland Byggevarer A/S
Moland Byggevarer A/S
Se case
Support