Linux

Linux - skal vi hjælpe dig?

Linux - skal vi hjælpe dig?

Linux & BSD-Unix – alle typer for drift

Vores konsulenter supporterer og varetager alle former for drift inden for Linux og BSD-Unix systemer. Vi kan også stå for videreudvikling, hosting, fejlfinding, vedligehold, opdatering samt backup af eksisterende systemer.

Vores team udarbejder gerne et uforpligtende estimat på udførelsestiden og prisen på et eventuelt system.

 

Webserver

Vi konfigurerer nye webservere eller vedligeholder jeres nuværende ud fra jeres krav og specifikationer med vores råd og erfaring. Vi har bl.a. erfaring med Apache, Nginx, Tomcat og systemer som ISPConfig3* og database herunder MySQL og PostgreSQL.

Backup

Vi har erfaring indenfor bl.a. backup af filer, database, mail både Onsite og Off-site samt hvordan data gendannes hurtigst muligt i mulige situationer.

Vedligeholdelse

Vi er behjælpelige med opgradering af versioner og opdatering af systemer samt security updates for at dine servere hele tiden er sikret bedst muligt.

Linux - skal vi hjælpe dig?

Overvågning

Vær på forkant på IT problemer og nedbrud?

Med værktøjer som bl.a. Centex overvågning, Zabbix, Nagios og SNMP kan vi opsætte avanceret overvågning til at sikre hurtige reaktioner ved nedbrud og problemer.

"Lad os stå for videreudvikling, hosting, fejlfinding, vedligehold, opdatering og backup af dine eksisterende systemer".

Ring mig op
Bel Air Aviation A/S
Bel Air Aviation A/S
Se case
Support