Louis Lund, Toyota - skal vi hjælpe dig?

Ønske fra direktør:
"En it-løsning der giver en lettere hverdag"


Om Louis Lund
Louis Lund A/S har afdelinger i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde, og har i dag ca. 100 ansatte.
Aktiviteten hos Louis Lund A/S omfatter køb og salg af nye og brugte biler. De seneste år har Louis Lund A/S solgt lige omkring 2600 biler, heraf ca. 860 nye biler.
Louis Lund A/S servicerer primært Toyota biler, men har i dag også stor aktivitet med fremmede mærker på vores værksteder. Pladeværkstederne er de senere år vokset kraftigt, og i dag udbedrer Louis Lund A/S skader på alle bilmærker, og har aftaler med samtlige forsikringsselskaber i Danmark.


Case
Som så mange andre bilforhandlere i Danmark, og resten af verden, er Louis Lund A/S hosted ved en ”central” leverandør, der også udbyder bil-systemerne der anvendes i dagligdagen. Trods hosting af it systemerne ved en anden udbyder, varetager vi den lokale it drift ved Louis Lund A/S. Det betyder at vi fungerer som it afdeling for Louis Lunds A/S fire afdelinger i Syddanmark, og supporterer med alt fra generel it-support til medarbejderne, indkøb af hardware, mobil opsætning, generel PC/printer support, trådløs, hjemmearbejdspladser og meget mere.


Vi er ligeledes et bindeled mellem medarbejderne og deres hosted system hos 3. part. På den måde har medarbejderne som oftest ét sted de skal henvende sig – om det er lokalt it, eller hos deres hosting-udbyder, hvor vi varetager dialogen mellem medarbejder og hosting-udbyderen. På den måde ved medarbejderne hvor de skal henvende sig hver gang, hvilket betyder at medarbejderne kan koncentrere sig om deres arbejde, imens vi håndterer fejlsøgningen og det it-tekniske. Ligesom så mange andre, så er det for Louis Lund A/S vigtigt at der er hurtig responstid, samt problemerne løses hurtigt og effektivt, hvor der forventes at opgaven bliver løst til fulde, hvilket netop er det der ligger i netIP’ DNA.


Da vi er eksperter inden for vores felt, it, kan vi effektivt løse eventuelle problemer eller sågar forhindre at der skulle opstå it relaterede problemer. Vi forsøger at holde vores responstid på et minimum, samt kan tilbyde en bred vifte af ekspertise og derved få udført aftalte opgaver uden forsinkelser. For Louis Lund A/S betyder dét at de kan fokusere på det dé er bedst til; sælge kvalitets biler til deres kunder!


Kunden
Vi er rigtig glade for vores samarbejde med netIP. Det er vigtigt for vores virksomhed, at vi har en it-leverandør, som altid står klar til at supportere os når vi har brug for dette, og dette lever netIP til fulde op til, udtaler Lars Hansen fra Louis Lund A/S.

 

Toyota Louis Lund A/S med fire bilhuse i Sydvestjylland beliggende i Ribe, Vejen, Esbjerg og Varde, og har i dag ca. 100 ansatte.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

 

Louis Lund, Toyota
Louis Lund, Toyota
Support