Moland Byggevarer A/S

Moland Byggevarer A/S - skal vi hjælpe dig?

netIP og Moland Byggevarer A/S i tæt samarbejde

”En så omfattende implementering er en stor opgave for alle parter, men med netIPs dedikerede og løsningsorienterede indsats har Moland i dag en meget velfungerende it-platform.”

Moland byggevarer indgik i foråret 2013 et samarbejde med netIP omkring outsourcing af hele serverrummet til netIPs hostingcenter. I dag varetager netIP den daglige drift af alle serverne, netværk, PC’ere samt Cisco IP-telefoniløsning.

”En så omfattende implementering er en stor opgave for alle parter, men med netIPs dedikerede og løsningsorienterede indsats har Moland i dag en meget velfungerende it-platform” fortæller Klaus Pedersen. For netIP består de driftsmæssige opgaver i at sikre en konstant fleksibilitet i af løsningen, så den til enhver tid lever op til Molands behov.

Løsningen til Moland er baseret på Microsoft’s serverplatform med en Citrix terminalløsning.
”Ca. halvdelen af vores brugere benytter såkaldte tynde klienter, som kobler direkte op til terminalløsningen. Derfor er der ikke behov for decentral vedligeholdelse, og vi undgår derfor at skulle yde service på de enkelte arbejdspladser. Resten af medarbejderne har bærbare PC’ere med en citrix opkobling installeret, så de kan logge på vores platform hvor de har behov for det. Og det fungerer rigtig godt or os”, udtaler Klaus Pedersen.

 

Om løsningen:

I et tæt samarbejde overtog netIP blandt andet Moland Byggevarers daglige drift af serverrum, netværk, PC’ere, samt Cisco IP-telefoniløsning. 

It-løsningen var baseret på Microsoft’s serverplatform med en Citrix terminalløsning.

Microsoft Ms Logo - Gratis vektor grafik på Pixabay          Fil:Cisco logo blue 2016.svg - Wikipedia, den frie encyklopædi          Fil:Citrix Systems logo.svg - Wikipedia, den frie encyklopædi

Om Moland Byggevarer A/S

Moland er en danskejet virksomhed, der sælger til byggemateriale-forhandlere. Kvalitet og sortimentsbredde er vigtige parametre i et stadigt mere konkurrencepræget marked.

Moland er lagerførende i et bredt sortiment, som ligger klar til ekspedition fra vores ca. 10.000 m² store lager. Det kommer dig til gode som forbruger. Bestiller du hos tømmerhandel eller byggemarked den ene dag, så har du dine varer den næste dag.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

Torben Feldbak Key Account Manager

82 19 44 50

tfe@netip.dk

Ring mig op
Moland Byggevarer A/S
Moland Byggevarer A/S
Support