Network-as-a-Service (NaaS) - skal vi hjælpe dig?

Network-as-a-Service (NaaS) - skal vi hjælpe dig?

Hvad er Network-as-a-Service (NaaS)?

Kort fortalt går NaaS ud på at outsource sin it-infrastruktur til en netværksudbyder. På den måde står man ikke selv for driften af ens netværksenheder og software. I et samarbejde med netIP vil det betyde, at vi helt eller delvist overtager driften af jeres netværk, hvad enten om det er på jeres lokationer eller i et af vores datacentre. 

Og det har faktisk rigtig mange fordele!

Styrk din grundlæggende it-sikkerhed

Aldrig har det været vigtigere at have styr på it-sikkerheden, og med den nuværende verdenssituation ser det ikke ud til at blive et mindre vigtigt emne. Tværtimod.

Et stort skridt i retningen af at styrke sin it-sikkerhed er at etablere et solidt fundament. Derfor er det vigtigt at have et overblik over sit netværk, sine it-udbydere og software. Jeres netværkssikkerhed bliver aldrig stærkere end den løsning, jeres netværk er bygget på. Med en NaaS-løsning fra markedets stærkeste og mest sikre sikkerhedsprodukter fra Cisco og netIP får du alt samlet på ét sted - så får du viden og indsigt i, hvad der foregår i alle kroge af jeres it-setup. Derfor har løsningen ingen huller og ingen overlap.

Vores NaaS-løsning tilbyder også overvågning af dit netværk 24/7. Det betyder, at vi hele tiden, både proaktivt og reaktivt, tager ansvar for jeres it-sikkerhed. Og vi er hurtige til at handle, når det brænder på. Vi tager nemlig it-sikkerhed meget alvorligt og følger alle problemer til dørs.

Skalerbarhed giver nye muligheder

Der opstår hele tiden nye behov overalt. Digitale tiltag introduceres, arbejdsprocesser ændres, og nye krav skal opfyldes. 

Dette gælder også netværk og sikkerheden. Så selv den bedste it-chef kan miste pusten i forsøget på at holde netværket up-to-date og samtidig sørge for, at I lever op til virksomhedens og ikke mindst omverdenens krav. 

NaaS-løsningen er i den forbindelse smart, da du nemt får muligheden for både at opskalere såvel som nedskalere alt efter behov. Med den fleksbilitet er du bedre rustet mod en uvis fremtid. Samtidig giver det dig også mere tid til, at du kan koncentrere dig om andre opgaver. Det er en win-win situation i vores øjne.   

Hvad indebærer en NaaS-løsning typisk?

Med vores NaaS-løsning får du tilbudt en af de stærkeste netværksløsninger på markedet.

Et eksempel på en sammensat NaaS-løsning kan være følgende:

 • 24/7 overvågning af netværk ved netIP Supervisor
 • Næste generations-firewalls
  • Sikrer jeres infrastruktur mod uvelkomne gæster
 • Cisco Advanced Malware Protection (AMP)
  • Identificerer og sikrer alle enheder på netværket
 • Cisco Umbrella
  • Sikrer jeres medarbejdere mobilt og på distancen
 • Cisco Duo
  • Sikrer, at kun autoriserede bruger har adgang til netværket
 • Talos Threat Intelligence
  • Omfatter alle Cisco produkter
  • Lytter og reagerer aktivt på de mindste tegn på sikkerhedstrusler på tværs af alle netværk og enheder

På den måde er du sikret den bedst mulige netværksløsning, som både er stabil, fleksibel og sikker. Det, synes vi, giver mening og værdi!

 

Network-as-a-Service (NaaS) - skal vi hjælpe dig?

Den menneskelige faktor

It-sikkerhed er ikke længere noget, som kun vedrører it-afdelingen. Faktisk er alle medarbejdere - inklusiv ledere - nødt til at have en forståelse for it-sikkerhed for at virksomheden kan være sikker. Samtidig er det vigtigt, at ansvaret ikke tynges ned over den enkelte medarbejder - det er et samlet ansvar. Et ledelsesmæssigt ansvar. Dette ser vi også nærmere på i vores e-bog, som du kan finde her.

Teknologierne fra NaaS-løsningen giver jer muligheden for at fjerne meget af det ansvar fra den enkelte medarbejder samtidig med, at det mindsker risikoen for farlige situationer. Og hvis et sikkerhedsbrud skulle finde sted - hvilket det i mange situationer desværre gør - er vi hurtige på aftrækkeren, da en hurtig handleplan er nødvendig for at mindske skaden og genskabe et sikkert fundament.

"Hør hvordan vi kan hjælpe med at styrke jeres netværk med NaaS"

Max Enggaard Sales Manager

82 19 44 43

max@netip.dk

Ring mig op
Tjenestemændenes Låneforening
Tjenestemændenes Låneforening
Se case
Support