Schela Plast - skal vi hjælpe dig?

"Et system der passer lige til Schela Plast's behov - kodet til netop deres brug"

Udfordringen
Kunden anvendte et forældet system til varepluk samt generel styring af lager, så som vareplacering. Systemet fungerede ikke længere optimalt, ligesom det var baseret på en løsning fra en leverandør der ikke længere supporterede det eksisterende, og derfor kunne den leverandør kun tilbyde Schela Plast at købe et nyt og dyrere system.

Løsningen
Vi tilbød kunden at udvikle et system specifikt til deres behov, som ligeledes ville være ejet af dem og derfor ikke afhængig af en leverandør. Fordelen ved dette er at systemet passer lige til kundens behov, og var kodet til netop deres brug, derfor var der ikke features der både ville være fordyrende og ikke mindst overflødige.
Sammen fandt vi ud af hvilke behov vi skulle dække, og kunne derfor kode et software der arbejdede sammen med hardwaren og deres allerede eksisterende it-systemer, blandt andet C5 integration. Det betød også at det gamle system kunne køre sideløbende og at der ikke var store ekstra udgifter relateret til om-programmering til det nye system.

Teknikken
Vi udviklede et nyt software i C# sammensat med en hardware løsning der inkluderede 2 nye terminaler og 1 håndholdt scanner. Montering af hardwaren i trucks, var også noget vi varetog. Ved at udvikle et system specifikt til Schela Plast, kunne den rette hardware også vælges baseret på specifikationerne tilpasset systemet.

Schela Plast indtager en førende position på det danske marked for blæste plastemballager. Endvidere har vi eksport til primært Sverige og Tyskland. Vi har et meget bredt produktsortiment, som spænder fra 10 ml og op til 25 liter. Et stort antal produktionsanlæg giver fleksibilitet forhold til både design, størrelse og pakkemetode samt ikke mindst leveringssikkerhed. Schela Plast har eget formværksted og 3D printer, som muliggør en meget kvalificeret og hurtig dialog om udvikling af nye design og forme. Vi har også et stort program i standardemballager. Schela Plast har betydelige lagerfaciliteter, og vi kan dermed tilbyde vores kunder at være lagerførende.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

 

Schela Plast
Schela Plast
Support