Sparekassen Vendsyssel - skal vi hjælpe dig?

Sparekassens it-chef har fået ro i maven

Jeg føler, at de allerede kender os rigtig godt, selv om vi ikke har kendt hinanden ret længe, siger Morten Bjerning. Han er it-chef i Sparekassen Vendsyssel, som i 2018 overlod driften af sparekassens servere til netIP.

Kan fokusere på at skabe værdi for sine kunder

"Vi er først og fremmest sat i verden for at drive pengeinstitut. Derfor er det meget værdifuldt for os, at netIP tager sig af serverne, så vi kan koncentrere os om at skabe værdi for vores kunder. Jeg har fået ro i maven og er fri for at gå og tænke over, om vores systemer kører, som de skal" siger Morten Bjerning.

Han lægger stor vægt på, at Sparekassen Vendsyssel i netIP har fundet en samarbejdspartner, som både er fagligt kompetent og samtidig personlig og nærværende i sin relation til kunden:

"Vi har et fast team tilknyttet og kan altid få fat i én, der kender os. Når vi ringer til netIP, skal vi ikke starte hver samtale med at fortælle, hvem vi er, og hvilket setup vi har. Det er et stort plus, og noget jeg ikke har oplevet hos tidligere leverandører" siger Morten Bjerning, der gerne anbefaler netIP til andre, som står foran at outsource serverdriften:

"Det vil jeg helt sikkert. Vi oplever netIP som et professionelt firma, der leverer med høj kvalitet. De er altid nogle skridt foran og er gode til at holde os informerede om, hvad der skal til for at holde vores servermiljø driftssikkert"
 
Om løsningen:
Samarbejdet gik ud på, at Sparekassen Vendsyssel og netIP indgik en driftsaftale. I forbindelse med dette stod netIP blandt andet for håndtering af fejlmeldinger, soft- og hardwareopdateringer, samt årlig revision af sparekassens backup-løsning.

Sparekassen Vendsyssel

Sparekassen Vendsyssel er stiftet i 2001 ved en fusion mellem Vrå Sparekasse og Jelstrup Lyngby Sparekasse. Sparekassen har hovedsæde i Vrå og består af 33 afdelinger i Nord-, Midt- og Vestjylland samt to afdelinger i København. Den samlede medarbejderstab udgør godt 500.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

Max Enggaard Leder af Salg

8219 4443

max@netip.dk

Ring mig op
Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel
Support