Vald. Birn A/S

Vald. Birn A/S - skal vi hjælpe dig?

”En mærkbar forskel. It works!”

Vald. Birn A/S – en af Nordeuropas største støberikoncerner har gennem netIP investeret i en ny EMC storage-løsning.

Driftsstabilteten i den årlige produktion er et naturlig fokusområde og essentiel i en virksomhed som Vald. Birn A/S. Stabiliteten er afhængig af et driftsikkert it-system, og det kræver langsigtede investeringer.

”Selvom vi over en længere årrække løbende har sørget for at opgradere og udvide vor tidligere storage-løsning, giver knopskydning i servrummet på sigt ikke den nødvendige dynamik og tidssvarende teknologiløft. Vores hardware i serverrummet var ganske enkelt ikke længere tidssvarende til at opfylde de reelle behov,” fortæller it-chef Per Karred Larsen.

Indledningsvis blev de virtuelle servere flyttet, hvorefter den samlede migrering af såvel hardware og datablev foretaget i løbet af en weekend, hvorefter virksomheden var klar til at producere på fuld tryk allerede mandag morgen igen. Støberikoncernen er nu fremtidssikret både mht. Datakapacitet og performance de næste mange år.

”Investeringen og udskiftningen til en ny server- og storage-løsning har betydet en mærkbar forskel i hele vores organisation.” afslutter Per Karred Larsen.

Om Vald. Birn

BIRN blev grundlagt i 1896 af Heinrich Peter Christian Birn og er i dag et af Nordeuropas største støberier samt moderselskabet i koncernen Vald. Birn A/S. BIRN producerer støbejern til bl.a. automobil-, pumpe-, og hydraulik-industrien samt diverse former for komponenter.

Udover selve støberiet har BIRN også egen maskinfabrik, der er beliggende sammen med støberiet. Her bearbejdes, males og overfladebehandles de støbte emner.

BIRN er beliggende i Holstebro, og beskæftiger ca. 450 medarbejdere.

 

"Skal vi også hjælpe jer, med jeres it-løsninger?"

Carsten Ingemann Salgsleder

8219 4455

cij@netip.dk

Vald. Birn A/S
Vald. Birn A/S
Support