Vestas aircoil - skal vi hjælpe dig?

"Vores medarbejdere i Kina mærker ikke til at vores it-leverandør er placeret i Danmark"

Om kunden
Grundlagt i 1956, med mere end 60 års erfaring i at producere ladeluftkølere til motorer verden over. Vestas aircoil har faciliteter på hele kloden, og producerer en bred vifte af produkter inden for enhver køleløsning.


Udfordringen
Som stolt, traditionel dansk virksomhed med flere udenlandske underafdelinger, har Vestas aircoil behov for en pålidelig og effektiv leverandør af it-løsninger. Her er det blandt andet ønskeligt med en hands-on tilgang, alsidige evner samt nem at kommunikere med. Især har der været forhøjet fokus på Vestas aircoils produktionssite i Kina, grundet den kulturelle forskel og ikke mindst den store distance imellem Danmark og Kina.


Løsningen
Gennem et flerårigt samarbejde med Vestas aircoil har vi opbygget indgående kendskab til deres processer, behov og kender til udviklingen der sker. Det betyder at vi effektivt kan assistere Vestas aircoil på alle sites, og derved sikre strømlinet it-løsninger tilpasset netop deres virksomhed.
Med et produktionssite i Kina er det vigtigt at it-løsningen er ligeså effektiv som hvis det lå i Danmark. Til Vestas aircoil sørger vi for tryghed omkring netop dette, hvilket blandt andet gøres igennem fjernsupport til brugerne såvel som hands-on tilgang on-site Kina. Det betyder at vi årligt (eller efter behov) besøger sitet i Kina for at sikre alle it-systemer kører som de skal, og at der er den nødvendige oppetid for at opretholde effektiviteten. I forbindelse med on-site besøg kontrollerer vi blandt andet at software er opdateret, hardware fungerer, herunder også forbindelser til styringer/software til produktionsmaskiner.


Kunden
For mere end 10 år siden valgte Vestas Aircoil at outsource sit it til netIP. Vestas Aircoil har valgt at tage i mod NetIP’ world-wide tilbud, hvorfor vi har ansvar for Vestas Aircoil’s it i både Danmark, Rumænien, UK og Kina.


”Jeg stiftede allerede bekendtskab med Lars Thulin i studietiden og huskede ham kun for noget godt. Så da vi i Vestas Aircoil besluttede for at outsource vores it-for lidt mere end 10 år siden, fandt jeg det narturligt at Lars skulle have muligheden for at byde sig til – og den må man sige, at han greb. Vi har ikke fortrudt et eneste sekund med netIP som it-leverandør.”


Som med alle kunderne i netIP bestræber vi os på at levere den bedst mulige service for kunden – hvad enten de er lokaliseret i Danmark eller Kina.
”Vores medarbejdere i Kina mærker ikke til at vores it-leverandør er placeret i Danmark. netIP har hurtig service og forståelse for at it-driften er vigtig for at drive en sund forretning. På baggrund af vores oplevelser, vil jeg klart anbefale netIP til andre.”

Steen Gildenpfennig
Administrerende direktør

Vestas aircoil udvikler, designer, producerer og servicerer termodynamiske løsninger til alt fra tog og skibe til kraftværker og generatorer.

"Skal vi også hjælpe jer med jeres it-løsninger?"

 

Vestas aircoil
Vestas aircoil
Support