SharePoint-platforme

SharePoint-løsninger med Microsoft-platform

netIP er Jyllands største SharePoint-hus. Det betyder hverken større armbevægelser eller fine fornemmelser. Det betyder i stedet bedre rådgivning og bredere udvikling og levering af SharePoint-løsninger. Sådan helt enkelt.

Individuelle SharePoint-løsninger

En SharePoint-løsning med netIP er intelligent, dynamisk og skalerbar. SharePoint-løsningen styrker samarbejde, vidensdeling og forretningsprocesser i hele virksomheden. Med SharePoint-platformen designer og udvikler vi løsninger, der løser individuelle udfordringer.

Hvad er Microsoft SharePoint?

Vi ser SharePoint som en schweizerkniv, du kan tage i brug, hvis der er en enkeltstående udfordring, der skal løses – og som kan udbygges til at være den strategiske platform, der understøtter forretningsprocesser i din organisation, og giver effektiv vidensdeling og stærke værktøjer til dit daglige arbejde og styrker samarbejde med dine kolleger.

Fra standard til specialudviklet SharePoint-løsning

Vi kan løse SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Vi arbejder med standard-SharePoint, hvor vi tager udgangspunkt i de muligheder, der allerede ligger i SharePoint-platformen. Hertil har vi en række koncepter til standard-SharePoint, som du kan tilkøbe efter behov. Hvis du har helt specielle ønsker til din SharePoint-platform, specialudvikler vi platformen til dig. Din SharePoint-løsning kan både placeres i Office 365 og on-premise, alt efter din virksomheds behov.

Hvilke løsninger kan I få med Microsoft SharePoint? 

Vi tilbyder en lang række af løsninger med Microsoft 365 SharePoint, blandt andet:

Dedikeret SharePoint-konsulent designer din løsning

Som SharePoint-hus har vi mange års erfaring med SharePoint-udvikling og huser kompetente SharePoint-designere, der kan rådgive dig om de løsninger, du har brug for. Uanset om det er basale eller helt unikke behov, så har vi kompetencerne til at udvikle de SharePoint platforme, der løser dine udfordringer.  

 

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

”De fleste virksomheder kan opnå meget mere med standard SharePoint, end de tror. Ring til mig og hør mere om mulighederne hos jer."

Michael Nyvang Hessel Leder af Business Services

7874 3838

mnh@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om jeres IT udfordringer?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe IT kompetencer.

Nordic Tankers
Se case
Interacoustics
Se case
DGI
Se case
ZBC
Se case
Sunds Textiles A/S
Se case
Udvalgte certificeringer
Support