SharePoint CRM-løsning

SharePoint CRM-system samler de løse oplysninger om kunderne 

Du kender det sikkert godt. Du har alt for mange mails og excel-ark med viden om kunderne, som ikke bliver delt med dine kolleger. Ofte skal du – når en kunde ringer – først skabe sig et overblik over:

  • Hvem har sidst kommunikeret med kunden?
  • Hvad er det kunden køber hos os?
  • Hvem er primær kontakt hos kunden – og hvilket potentiale er der i kunden?

CRM-portal giver sælgerne overblik over kundedata

Hos os får du en SharePoint-baseret CRM-løsning, som samler dine kundedata og -dokumenter. SharePoint CRM-software giver et bedre overblik over dine kunder og giver samtidig sælgerne nemmere adgang til kundedata, som forbedrer deres arbejdsbetingelser.

CRM-løsning i et velkendt Office 365-miljø

Med en CRM-løsning på SharePoint bliver du i det velkendte Office 365-miljø, og du undgår at skulle investere i en større løsning som Dynamics365. I får et CRM-system, der kan tilpasses jeres behov – og som nemt kan skaleres, hvis de behov ændrer sig igen.

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Ring til mig, så finder vi sammen ud af, hvordan du får et enkelt kundeoverblik i din virksomhed med CRM baseret på SharePoint."

Michael Nyvang Hessel Leder af Business Services

7874 3838

mnh@netip.dk

Sunds Textiles A/S
Sunds Textiles A/S
Se case
Support