ESDH-systemer på SharePoint

Få styr på elektronisk dokumenthåndtering med et SharePoint ESDH-system

Alt for mange medarbejdere bruger unødvendig tid på at søge i e-mails og dokumentmapper for at lede efter information, så de kan løse deres arbejdsopgaver.

Det er et SharePoint ESDH-system en simpel og effektiv løsning på.

ESDH-løsning til elektronisk sags- og dokumenthåndtering

ESDH-løsningen fra SharePoint er en samarbejdsplatform, som sikrer nem elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Forretningskritiske dokumenter og andre information kan formidles til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og der kan inddeles specifikke sikkerhedsniveauer til informationerne, så det kun er udvalgte personer, der får adgang til informationerne.

Hvad er et ESDH-system med SharePoint?

Skalerbar løsning
Uanset om I er en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, eller en international virksomhed med lokationer over hele verden, så er ESDH-løsningen med SharePoint et sikkert og nemt elektronisk dokumenthåndteringssystem.

Specifik adgangskontrol
Du kan nemt bestemme, hvem der skal have adgang til hvilke dokumenter i ESDH-systemet. Fx kan ledelsesdokumenter, lønsedler og marketingstrategier låses, så det kun er de relevante medarbejdere, som kan åbne dokumenterne.

Dokumenthåndtering af alle formater
ESDH-løsninger med SharePoint kan håndtere alle tænkelige dokumenter. Det er alt fra mødereferater, fakturaer, tilbudsoplæg og ansættelseskontrakter til fragtbreve og e-mails. Du kan også gemme Word- og Excel-dokumenter direkte i systemet, som indekserer formaterne efter indholdet. Nemmere sags- og dokumenthåndtering får du ikke. 

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Få styr på dokumenthåndtering i din virksomhed med et ESDH-system. Ring til mig, så finder vi sammen frem til den bedste løsning for din virksomhed."

Michael Nyvang Hessel Leder af Business Services

7874 3838

mnh@netip.dk

ZBC
ZBC
Se case
Support