ESDH-systemer på SharePoint

Få styr på din dokumenthåndtering med et ESDH-system med SharePoint

Alt for mange medarbejdere bruger unødvendig tid på at søge i e-mails og dokumentmapper for at lede efter information, så de kan løse deres arbejdsopgaver.

Det er et SharePoint ESDH-system en simpel og effektiv løsning på.

Platform til elektronisk sags- og dokumenthåndtering

Systemet er en samarbejdsplatform, som sikrer nem elektronisk sags- og dokumenthåndtering. Forretningskritiske dokumenter og andre information kan formidles til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og der kan inddeles specifikke sikkerhedsniveauer til informationerne, så det kun er udvalgte personer, der får adgang til informationerne.

Hvad er et ESDH-system med SharePoint?

Skalerbar løsning
Uanset om I er en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, eller en international virksomhed med lokationer over hele verden, så er ESDH med SharePoint et sikkert og nemt dokumenthåndteringssystem.

Specifik adgangskontrol
Du kan nemt bestemme, hvem der skal have adgang til hvilke dokumenter. Fx kan ledelsesdokumenter, lønsedler og marketingstrategier låses, så det kun er de relevante medarbejdere, som kan åbne dokumenterne.

Dokumenthåndtering af alle formater
ESDH-systemer med SharePoint kan håndtere alle tænkelige dokumenter. Det er alt fra mødereferater, fakturaer, tilbudsoplæg og ansættelseskontrakter til fragtbreve og e-mails. Du kan også gemme Word- og Excel-dokumenter direkte i systemet, som indekserer formaterne efter indholdet. Nemmere dokument og sagshåndtering får du ikke. 

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Få styr på dokumenthåndtering i din virksomhed med et ESDH-system. Ring til mig, så finder vi sammen frem til den bedste løsning for din virksomhed."

Steffen K. Thiesen Key Account Manager

8219 4424

skt@netip.dk

ZBC
ZBC
Se case
Support