Infoskærme med SharePoint

Infoskærme med SharePoint

Uanset om jeres behov er at informere jeres medarbejdere eller at engagere jeres kunder, så kan vi imødekomme det med en fleksibel infoskærms-løsning. Med digital skiltning og infoskærme placeret i virksomheden behøver medarbejderne ikke besøge intranettet hver dag, men kan holde sig orienteret på skærmene. Det minimerer samtidig behovet for at sende mails ud i virksomheden hele tiden.

Infoskærme og infostandere giver hurtigt overblik

Med et intranet med SharePoint kan I trække data fra de mest relevante services fra Office365 og vise indholdet på infostandere. Det giver et hurtigt overblik over virksomhedens vigtigste informationer, så medarbejderne slipper for selv at skulle grave dem frem. Det sikrer et hurtigt overblik og mere effektiv arbejdsdag.

Infotavler og infokiosk, der hvor medarbejdere og kunder er

For at få det optimale ud af jeres kommunikation via digitale infotavler og infokiosk, skal de placeres steder, hvor dine medarbejdere eller kunder ofte befinder sig. Det kan være i kantinen, mødelokaler, receptionen, produktion, butikslokaler, vinduer eller på gange.

Hos netIP giver vi jer frihed til at udvælge, hvilke data og systemer I ønsker implementeret og sørger for en visning, der opfylder jeres behov.

"Ring til mig, så tager vi en snak om, hvordan en løsning med infoskærme, kan se ud i din virksomhed."

Birgitte Hjorth Key Account Manager

8219 4436

bht@netIP.dk

DGI
DGI
Se case
Support