SharePoint intranet

SharePoint-intranet - en moderne medarbejderportal

En moderne, digital arbejdsplads skal understøttes af en platform, der gør det nemt for medarbejderne at dele viden, kommunikere og samarbejde på tværs af lokationer og lande. Den effektive medarbejderportal får du med intranet baseret på Microsoft SharePoint.

Intranettet er en samarbejdsportal

Bedre vidensdeling med SharePoint intranet
Med et intranet bliver det nemmere og langt mere intuitivt at dele viden med hinanden. SharePoint-intranettet sikrer, at alle medarbejdere via pc eller mobil (SharePoint-app eller via mobil-browser) nemt kan holde sig opdateret på interne nyheder, kundetiltag, begivenheder, menuen i kantinen, værktøjer og meget mere. Nyheder og anden information fra samarbejdsportalen kan også deles via infoskærme i virksomheden, så alle medarbejdere kan holde sig opdateret.

Nemmere overblik og større effektivitet
En intranet-løsning er en platform, som lagrer, samler og organiserer filer og data. Det skaber et sikkert overblik, så du undgår at bruge unødig tid på at lede efter filer og dokumenter på flere platforme. Sammen med muligheden for at styre arbejdsprocesser og projekter giver intranettet et effektivt arbejdsmiljø, som driver det gode samarbejde mellem dine medarbejdere.

Sikker filhåndtering på virksomhedens intranet
Med et SharePoint-intranet er det sikkert at dele fortrolige filer og følsomme oplysninger.  SharePoint baseret på Microsoft 365 sikrer og beskytter alle dine data mod uautoriseret brug ved hjælp af det centraliserede rettighedssystem, ligesom der også er fuld versionsstyring på alt indhold.

Du kan få en medarbejderportal baseret på standard-SharePoint software og afprøvede koncepter, eller vi kan udvikle et intranet baseret på Microsoft SharePoint helt efter din virksomheds behov.

Hvad er et SharePoint intranet? 

SharePoint intranet er en brugervenlig medarbejderportal til vidensdeling og dokumenthåndtering. Et intranet, som er baseret på standard-SharePoint er til dig, der har helt basale behov til et intranet som fx vidensdeling og dokumenthåndtering. Når vi udvikler et intranet baseret på standard-Sharepoint software får du et fleksibelt og køreklart intranet, inden for en overskuelig tid og til en attraktiv pris.

Når du vælger en intranetløsning baseret på SharePoint bliver du i det velkendte Office 365-miljø, så det er nemt for dine medarbejdere at føle sig hjemme på intranettet. Hvis du senere får nye behov til jeres samarbejdsportal, kan du skalere løsningen med nye moduler og udvikling.  

Specialdesignet SharePoint-intranet 

Skal dit intranet integreres og tilpasses fuldstændig til din virksomheds interne systemer, brancheforhold eller lignende, specialudvikler vi en intranet-løsning eller moduler hertil baseret på SharePoint, der matcher din virksomheds behov og visuelle udtryk.

Vi har leveret intranet-løsninger til virksomheder med 35.000 brugere. Vores formular for succes er en tidlig dialog med vores løsningsarkitekt, hvor vi sammen lægger et spor for forløbet – gerne i steps. Kombineret med vores leverancemodel får vi plads til de unikke krav for jeres projekt.

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Du kan få dit SharePoint-intranet, præcis som du vil ha' det. Ring til mig, så finder vi den bedste løsning til din virksomhed."

Kristian Rohde Salgsleder Aarhus

7874 3800

kro@netip.dk

Nordic Tankers
Nordic Tankers
Se case
Support