Sunds Textiles A/S

”it works! 24-7”

Vi havde en løsning baseret på Lotus Domino som styrede vores intranet, e-mail arkivering og kvalitetsstyring, men ønskede en standardisering på en ny og tidsvarende platform.

Vi sonderede markedet for forskellige løsninger og valget faldt hurtigt på en Microsoft SharePoint løsning. Vi kendte i forvejen lidt til netIP og tog yderligere et par referencer inden valget faldt på dem.

netIP har implementeret al funktionalitet fra vores tidligere løsning og samtidig igennem tæt og løbende dialog videreudviklet den på vores SharePoint. I dag er SharePoint vores vigtigste platform i vores virksomhed, som består af afdelinger i Danmark, Ukraine og Polen.

Dette valg har vi på intet tidspunkt fortrudt, da netIP’s tilgang til SharePoint er baseret på standard funktionalitet og dermed er vi sikret, at vi ikke i fremtiden bliver låst af en tilrettet og proprietær platform, så det er et valg, vi ikke på noget tidspunkt har fortrudt.

Gert Svendsen
Økonomichef

 

Om Sunds Textiles

Sunds Textiles blev grundlagt i Danmark i 1968 og virksomheden bestod i starten af nogle få strikkemaskiner. Produktionen voksede og i 1975 udvidede Sunds Textiles produktionen med et farveri, hvor det blev muligt for virksomheden at udføre stofefterbehandling in-house. I de følgende år udviklede virksomheden sig og Sunds Textiles produkter blev især anerkendt for kvaliteten. I 1990 udvides produktionen med en afdeling i Polen. Og i 2001 købet Sunds Textiles et 20.000m2 produktionsanlæg i Ukraine, hvilket i dag danner grundlaget for næsten hele produktionen.

"Skal vi også hjælpe jer, med jeres IT-løsninger?"

Carsten Ingemann Salgsleder

8219 4455

cij@netip.dk

Sunds Textiles A/S
Sunds Textiles A/S
Support