SharePoint - skal vi hjælpe dig?

SharePoint - skal vi hjælpe dig?

SharePoint-løsninger med Microsoft-platform

netIP er et af Danmarks største SharePoint huse. Det betyder dog hverken større armbevægelser eller fine fornemmelser. Det betyder ganske enkelt flere erfaringer og dermed bedre rådgivning samt bredere udvikling af SharePoint-løsninger. Sådan helt enkelt. 

Vi laver både projekter som starter i det små og bygger på hen ad vejen, men vi designer, producerer og implementerer også store forkromede løsninger som bliver til bærende platforme til driften af vores kunders forretning. Vi brænder faktisk for at lave begge dele...

Hvad er Microsoft SharePoint?

Vidste du, at benytter du allerede Microsoft Teams eller Microsoft OneDrive, så bruger du allerede Microsoft SharePoint!? De to applikationer bygger nemlig på SharePoint-teknologien. Det hele hænger altså sammen, og netop derfor giver det god mening at benytte SharePoint sammen med de øvrige Microsoft-applikationer og services.

Vi ser SharePoint som en schweizerkniv, du kan tage i brug, hvis der er en enkeltstående udfordring, der skal løses. Efterfølgende kan den udbygges til at være den strategiske platform, der understøtter forretningsprocesser i din organisation, og giver effektiv vidensdeling og stærke værktøjer til dit daglige arbejde og styrker samarbejde med dine kolleger.

Individuelle SharePoint-løsninger

En SharePoint-løsning med netIP er intelligent, dynamisk og skalérbar. SharePoint-løsningen styrker samarbejde, vidensdeling og forretningsprocesser i hele virksomheden. Med SharePoint-platformen designer og udvikler vi løsninger, der løser individuelle udfordringer.

I mange tilfælde kan vi trække på erfaringer fra andre kunder, som vi har hjulpet med lignende løsninger. 

Fra standard til specialudviklet SharePoint-løsning

Vi kan løse SharePoint-opgaver på flere niveauer - alt efter behovet i din virksomhed. Vi arbejder med standard-SharePoint, hvor vi tager udgangspunkt i de muligheder, der allerede ligger i SharePoint-platformen. Hertil har vi en række koncepter til standard-SharePoint, som du kan tilkøbe efter behov.

Hvis du har helt specielle ønsker til din SharePoint-platform, specialudvikler vi platformen til dig. Din SharePoint-løsning kan både placeres i Office 365 og on-premise, alt efter din virksomheds behov. 

SharePoint - skal vi hjælpe dig?

Hvilke løsninger kan I få med Microsoft SharePoint? 

Med Microsoft 365 SharePoint kan man lave en lang række løsninger heriblandt:

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

Dedikeret SharePoint-konsulent designer din løsning

Som SharePoint-hus har vi mange års erfaring med SharePoint-udvikling og har adskillige kompetente SharePoint-designere, der kan rådgive dig om de løsninger, du har brug for.

Uanset om det er basale eller helt unikke behov, så har vi kompetencerne til at udvikle de SharePoint platforme, der løser dine udfordringer.  

”Opnå meget mere med standard SharePoint, end du tror er muligt. Hør mere om mulighederne hos jer."

Nikolaj Schlæger Commercial Lead Business Services

78 74 38 15

nsl@netip.dk

Ring mig op
Nordic Tankers
Se case
Interacoustics
Se case
ZBC
Se case
Hanstholm Samlecentral
Se case
Udvalgte certificeringer
Support