SharePoint sikrer DGI's evne til samarbejde

Samarbejdet både internt og eksternt hos DGI skulle optimeres i grad uden fortilfælde. Intranet skulle kombineres med ekstranet uden at gå på kompromis med nogle af delene.

 

Intelligent løsning med integrationer

DGI valgte at navngive SharePoint-løsningen ”Mimer” – opkaldt efter den kloge jætte fra den nordiske mytologi. Løsningen har således en enorm synlighed internt i organisationen, hvor medarbejdere kan drage fordel af funktionalitet som eksempelvis dashboard, "sker lige nu", dokumentdeling, personligt projektoverblik, totaloverblik over projekter, opdatering om nyt i grupperum, overblik over dokumenter som er overført til grupperum.

Med de mange typer brugere fungerer SharePoint-løsningen med en Single Sign On-løsning og mange integrationer til etablerede systemer.

 

Stor værdi internt og eksternt

Samarbejdspartnere som for eksempel presse har adgang til at søge specifikke kontaktpunkter i organisationen, og ledelsen er udstyret med de relevante værktøjer for at monitorere, at projektfremdriften i organisationen fastholdes på et højt niveau. En Digital Workspace Solution eller samarbejdsportal hvor den interne kommunikation fra intranettet fungerer harmonisk med samarbejdsdelen, som er den forretningsmæssige kerne hos DGI.

DGI

DGI er en topmoderne idrætsorganisation. Her er der 520 ansatte, som samarbejder med 6200 foreninger, 98.000 frivillige i et felt med 1,5 millioner medlemmer, og hvor der gennemføres mere end 10.000 arrangementer årligt.

"Skal vi også hjælpe jer med en SharePoint-løsning?"

Kim Østrup Salgsleder

7874 3800

kos@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om Microsoft SharePoint?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe kompetencer.

DGI
DGI
Support