ESDH-systemer - skal vi hjælpe dig?

ESDH-systemer - skal vi hjælpe dig?

Få styr på elektronisk dokumenthåndtering med et SharePoint ESDH-system

Alt for mange medarbejdere bruger unødvendig tid på at søge i e-mails og dokumentmapper for at lede efter information, så de kan løse deres arbejdsopgaver.

Dette er et ESDH-system i Microsoft SharePoint en brugervenlig, simpel og effektiv løsning på. 

 

ESDH-løsning til elektronisk sags- og dokumenthåndtering

ESDH-løsninger i Microsoft SharePoint er en samarbejdsplatform, som sikrer nem elektronisk sags- og dokumenthåndtering.

Forretningskritiske dokumenter og andre information kan formidles til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – og der kan inddeles specifikke sikkerhedsniveauer til informationerne, så det kun er udvalgte personer, der får adgang til informationerne.

Skalérbar løsning som passer dit behov

Uanset om I er en mindre virksomhed med en håndfuld medarbejdere, eller en international virksomhed med lokationer over hele verden, så er ESDH-løsningen med Microsoft SharePoint et sikkert og nemt elektronisk dokumenthåndteringssystem.

Vi fremtidssikrer platformen, så I kan vækste eller transformere virksomheden - uden at støde på begrænsninger.

 

Få styr på rettigheder

Du kan nemt bestemme, hvem der skal have adgang til hvilke dokumenter i ESDH-systemet. Fx kan ledelsesdokumenter, lønsedler og marketingstrategier låses, så det kun er de relevante medarbejdere, som kan åbne dokumenterne.

Ved at lave gennemtænkte regler for jeres brugerrettigheder, kan vi mindske administrativt arbejde og vedligehold i din virksomhed.

 

ESDH-systemer - skal vi hjælpe dig?

Dokumenthåndtering af alle formater

ESDH-løsninger med SharePoint kan håndtere alle tænkelige dokumenter. Det er alt fra mødereferater, fakturaer, tilbudsoplæg og ansættelseskontrakter til fragtbreve og e-mails.

Du kan også gemme Word- og Excel-dokumenter direkte i systemet, som indekserer formaterne efter indholdet. Nemmere sags- og dokumenthåndtering får du ikke. 

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed

 

"Få styr på dokumenthåndtering i din virksomhed med et ESDH-system. Ring til mig, så finder vi sammen frem til den bedste løsning for din virksomhed."

Nikolaj Schlæger Commercial Lead Business Services

7874 3815

nsl@netip.dk

Ring mig op
ZBC
ZBC
Se case
Support