Infoskærme - skal vi hjælpe dig?

Infoskærme - skal vi hjælpe dig?

Digitale infoskærme og infotavler med SharePoint

Uanset om jeres behov er at informere jeres medarbejdere eller at engagere jeres kunder, så kan vi imødekomme det med en fleksibel infoskærms-løsning. Med digital skiltning og digitale infotavler placeret i virksomheden behøver medarbejderne ikke besøge intranettet hver dag, men kan holde sig orienteret på skærmene. Det minimerer samtidig behovet for at sende mails ud i virksomheden hele tiden og effektiviserer den interne kommunikation.

 

Infotavler og infoskærme giver hurtigt overblik

Med et intranet med SharePoint kan I trække data fra de mest relevante services fra Office365 og vise indholdet på digitale infostandere. Det giver et hurtigt overblik over virksomhedens vigtigste informationer, så medarbejderne slipper for selv at skulle grave dem frem. Det sikrer et hurtigt overblik og mere effektiv arbejdsdag.

 

Hvordan får I mest ud af jeres infotavler?

For at få det optimale ud af jeres kommunikation via digitale infotavler og infokiosk, skal de placeres steder, hvor dine medarbejdere eller kunder ofte befinder sig. Det kan være i kantinen, mødelokaler, receptionen, produktion, butikslokaler, vinduer eller på gange.

Hos netIP giver vi jer frihed til at udvælge, hvilke data og systemer I ønsker implementeret på infotavlerne og sørger for en visning, der passer til netop jeres virksomhed.

 

Infoskærme - skal vi hjælpe dig?

"Ring til mig, så tager vi en snak om, hvordan en løsning med infoskærme, kan se ud i din virksomhed."

Nikolaj Schlæger Commercial Lead Business Services

7874 3815

nsl@netip.dk

Ring mig op
Support