Interacoustics

Interacoustics - skal vi hjælpe dig?

Interacoustics

Udfordring
Et forældet intranet stod som barriere for at kommunikere effektivt og sikre involvering i organisationen. Et afgrænset budget satte også rammer for, hvad der kunne nås med intern udvikling af SharePoint.

Løsning
Behovet i organisationen lå inden for rammerne af afprøvede SharePoint-koncepter. Efter en løbende dialog blev den velafprøvede leverancemodel for netIPs konceptbaserede intranet sat i gang. Der var ikke langt fra den første workshop til et komplet Cloud SharePoint intranet installeret, lanceret og i brug.

Resultater
Ekspertise fra netIP sikrede god dialog med Corporate IT, og at der blev lagt en plan for intranettets tekniske platform og drift. Dialogen om løsningen og dens videre udvikling klarede vores team med kommunikations-afdelingen. 

Microsoft Ms Logo - Gratis vektor grafik på Pixabay          Sådan lykkes du med Office 365 og SharePoint - Precio Fishbone

Interacoustics

Interacoustics er en førende medicoteknisk virksomhed, som i en lang årrække har udviklet og produceret høreteknisk udstyr. Med et stærkt fokus på produktudvikling er virksomheden i front på smart teknologi til sin sektor. 

Interacoustics
Interacoustics
Support