Kvalitetsstyring - skal vi hjælpe dig?

Kvalitetsstyring - skal vi hjælpe dig?

Kvalitetssikringssystem - optimer din kvalitetskontrol i SMV-er og produktionsvirksomheder

Kvalitetskravene bliver kun højere og højere – især for produktionsvirksomheder.

Behov for ISO-certificeringer og særlige krav til kvaliteten fra nye kunder kræver, at der er styr på korrekt distribuering af kvalitetsprocesser og dokumentation. 

 

Hvad er SharePoint kvalitetssikringssystem?

Med et kvalitetssikringssystem baseret på SharePoint kan du løbende tilføje nye processer, efterhånden som kvalitetskravene til din virksomhed ændrer sig. Med SharePoint til kvalitetsstyring er kvalitetssystemet tilpasset din forretning, og du slipper for et rigidt, branchespecifikt system, som ikke tilpasser sig din virksomhed eller processer. Og bedst af alt, så er det baseret på det velkendte Office 365-miljø, så du hurtigt føler dig hjemme.  

 

Automatisér kvalitetssikringen med effektive processer

Det kræver et kvalitetsstyringssystem, der ikke bare er nemt og intuitivt at anvende, men som også kan følge med, når forretnings behov udvikler sig. For et system til kvalitetsstyring og kvalitetssikring skal ikke bare automatisere processerne omkring kvalitetskontrollen for at sikre færre fejl i processen, det skal også gøre din hverdag nemmere.

 

Kvalitetsstyring - skal vi hjælpe dig?

Dit behov afgør din løsning

Vi løser SharePoint-opgaver på flere niveauer alt efter behovet i din virksomhed. Niveauet for din løsning afhænger af kompleksiteten af din virksomheds behov.

Vi udvikler løsninger baseret på standard-SharePoint, vi har færdige koncepter, vi kan implementere hos dig, og så kan vi specialudvikle en løsning baseret på SharePoint til din virksomhed.

"Vil du automatisere kvalitetsstyringsprocesserne i din virksomhed? Ring til mig, så finder vi sammen den løsning, der sikrer dig en nemmere hverdag."

Nikolaj Schlæger Commercial Lead Business Services

78 74 38 15

nsl@netip.dk

Ring mig op
Support