Migrering & integration - skal vi hjælpe dig?

Migrering & integration - skal vi hjælpe dig?

SharePoint - migrering af data og integration til SharePoint

Data giver indsigt. Men nogle gange er den værdifulde indsigt fanget i et forældet system eller et system, du er vokset ud af, og som ikke længere understøtter virksomhedens behov. Så har du brug for at migrere dine data fra legacy-systemet - og her anbefaler vi migrering til SharePoint. 

Et hold af skarpe SharePoint migreringseksperter

Hos netIP har vi et hold af skarpe migreringseksperter med speciale i SharePoint migrering og integration. Vi udfører synkronisering og generel dataintegration til SharePoint. Under migreringen modtager du en teknisk detaljeret rapport med et grafisk overblik, så du nemt kan vælge, hvilke data du vil prioritere i migreringen.

Fælles migreringsplan

På baggrund af rapporten og den grafiske visning afholder vi et møde og får detaljerne og forventningerne til migreringen af jeres data på plads. Herefter sender vi et estimat. Godkender du estimatet, udarbejder vi en migreringsplan sammen med dig, så vi kan få booket en migreringskonsulent fra vores side, og du kan få booket ressourcer til at teste de migrerede data.

 

Integration til SharePoint

Har din virksomhed IT-systemer, der skal snakke sammen med SharePoint? Så har vi masser af erfaring med dataintegration til SharePoint. Vores SharePoint-konsulenter integrerer data til og fra systemer som CRM, HR, ERP eller andre datakilder, så dine data er tilgængelige der, hvor du skal bruge dem. Det gælder også ved systemer, I selv har udviklet.

 

Migrering & integration - skal vi hjælpe dig?

"Har du spørgsmål til, hvordan vi kan migrere eller integrere din virksomheds data? Ring til mig, så tager vi en snak om dine behov."

Nikolaj Schlæger Commercial Lead Business Services

7874 3815

nsl@netip.dk

Ring mig op
Nordic Tankers
Nordic Tankers
Se case
Support