Nordic Tankers

Nordic Tankers - skal vi hjælpe dig?

Nordic Tankers

Udfordringen
Som virksomhed med flere afdelinger kommer der ofte fokus på den interne kommunikation. Dette var også tilfældet for Nordic Tankers med afdelingerne fordelt på kloden og arbejde på tværs af tidsforskelle.

Løsning
I samarbejde med netIP lancerede vi et Corporate Intranet baseret på SharePoint. Valget af netIPs afprøvede koncepter for SharePoint ligger på ønsket om en standardløsning kombineret med fleksibiliteten til fremtidig udvikling og vedligehold af portalen. 

Resultater
Løsningen dækker fagligt indhold og målrettede kommunikationsværktøjer, og der er også et lækkert layout og sociale aspekter. Resultatet er en løsning, der taler til både venstre og højre hjernehalvdel. Brugen af værktøjer til tværgående kommunikation og vores egen sociale klub kombineret med velorganiserede sektioner for respektive afdelinger og den faglige information giver et unikt intranet med den stærke involvering som Nordic Tankers ønskede.

Microsoft Ms Logo - Gratis vektor grafik på Pixabay       

Om Nordic Tankers

Nordic Tankers er en førende transportvirksomhed, som arbejder dedikeret med transport af flydende varer. De beskriver sig som en virksomhed, der tør træde ud af kassen, prøve nye teknologier, udfordre fragtkonventionerne altid med en fin balance mellem at være professionel, ambitiøs og have det sjovt.

Nordic Tankers
Nordic Tankers
Support