Sunds Textiles A/S - skal vi hjælpe dig?

Microsoft SharePoint i metermål skræddersyet til Sunds Textiles

"Vi havde en løsning baseret på Lotus Domino, som styrede vores intranet, e-mail arkivering og kvalitetsstyring, men ønskede en standardisering på en ny og tidsvarende platform. Derfor sonderede vi markedet for forskellige løsninger, og valget faldt hurtigt på en Microsoft SharePoint-løsning. Vi kendte i forvejen lidt til netIP og tog yderligere et par referencer, inden valget faldt på dem." fortæller økonomichef hos Sunds Textiles, Gert Svendsen.

 

Standard-løsning er en fremtidssikring

"netIP har implementeret al funktionalitet fra vores tidligere løsning og igennem tæt og løbende dialog videreudviklet den på vores SharePoint. I dag er SharePoint vores vigtigste platform i vores virksomhed, som består af afdelinger i Danmark, Ukraine og Polen. Dette valg har vi på intet tidspunkt fortrudt, da netIPs tilgang til SharePoint er baseret på standard funktionalitet, og dermed er vi sikret, at vi ikke i fremtiden bliver låst af en tilrettet og proprietær platform, så det er et valg, vi ikke på noget tidspunkt har fortrudt." tilføjer Gert Svendsen.

Microsoft Ms Logo - Gratis vektor grafik på Pixabay          Sådan lykkes du med Office 365 og SharePoint - Precio Fishbone

Sunds Textiles

Sunds Textiles blev grundlagt i Danmark i 1968, og virksomheden bestod i starten af nogle få strikkemaskiner. Produktionen voksede, og i 1975 udvidede Sunds Textiles produktionen med et farveri, hvor det blev muligt for virksomheden at udføre stofefterbehandling in-house. I de følgende år udviklede virksomheden sig, og Sunds Textiles produkter blev især anerkendt for kvaliteten. I 1990 udvides produktionen med en afdeling i Polen. I 2001 købte Sunds Textiles et 20.000m2 produktionsanlæg i Ukraine, hvilket i dag danner grundlaget for næsten hele produktionen.

"Skal vi også hjælpe jer med en SharePoint-løsning?"

Carsten Ingemann Leder af Salg

8219 4455

cij@netip.dk

Ring mig op
Sunds Textiles A/S
Sunds Textiles A/S
Support