Hos netIP passer vi på hinanden

netIP familyCARE

Hos netIP arbejder vi benhårdt på at fremme trivslen for vores mennesker. De er, det vigtigste vi har - det er dem, der gør forskellen.

Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE – et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Situationerne kan være af forskellig art og alle vurderes lige - ingen situationer er for store eller for små. 

Om "fonden" fortæller netIP’s Adm. direktør Martin Kjølhede, ”Vi investerer i vores mennesker, og deres familiers ve og vel, da det giver god mening, i forhold til måden vi driver vores forretning på. Vi har fokus på det hele menneske, og vi forstår vigtigheden af, at trivsel gælder både, når man er på job, og når man har fri. Jo højere trivsel, jo større arbejdsglæde”.

Det ligger helt grundlæggende i vores DNA, at det er mennesket, der er i fokus, og det falder fint i tråd med tanken bag netIP familyCARE. Vi ser ikke menneskene som midlet til at nå målene. Nej, de er målet. Vi er et team, vi løfter i flok, vi agerer samlet. Ingen er alene, og vi tager ansvar for hinanden.

Tanken om netIP familyCARE er født af Martin Kjølhede. Målet er at skabe en attraktiv arbejdsplads for vores mennesker. Vi skal tiltrække de rette personer for at sætte det rette hold, og så skal vi formå at fastholde. Vores ledelsesstil er personligt involverende, med respekt for helheden og det enkelte menneske. 

Udpluk af konkrete tiltag i netIP familyCARE

Alle medarbejdere og ægtefæller/samlevere tilbydes screening for hud- og modermærkekræft.

Alle medarbejdere fik op til sommerferien 2019 udleveret en førstehjælpskasse og en brandslukker. Hensigten var at give lidt mere ro i sindet, når de drager ud i sommerlandet med deres familier. I forlængelse af dette tilbydes alle medarbejdere og samlevere også et førstehjælpskursus, som afholdes i slutningen året.

Hjælp til specialinventar til handicappet barn
Hjælp til ombygning (håndværkere)
Hjælp til psykolog
Hjælp til advokat
Hjælp til ferie
Hjælp til specialudstyr til hjemmet
Hjælp til flytning
Hjælp til økonomisk rådgiver
Hjælp til alternativ behandler
Hjælp til specialundervisning
Hjælp til familierådgiver
Hjælp til førstehjælpskursus
Hjælp til behandling af angst
Hjlæp til gældsavikling
Hjælp til fertilitetsbehandling
Hjælp til sprogundervisning
Hjælp til begravelsesudgifter
Hjælp til studiedeltagelse (frihed)
Hjælp til specialpasning af barn

netIP familyCARE's bestyrelse består af:

Martin Kjølhede (Adm. direktør)
1 ægtefælle

Support