17. februar 2021

HR-direktør skal dyrke stærk kultur for voksende antal it-mennesker

 

Vi har tilknyttet Annette Omøe som HR-direktør i netIP fra den 1. marts 2021, hvor hun får et strategisk ansvar i ledelsen.

 

Det er gået stærkt med at ansætte nye medarbejdere i netIP. I løbet af de seneste fire år er medarbejderstaben vokset fra 78 til 180 mennesker. Flere afdelinger er i fuld sving med at udvide kontorerne med flere kvadratmeter. I Viborg og Aalborg har vi allerede taget konsekvensen og er flyttet i større lokaler for at skabe plads til flere kolleger. Den ottende afdeling er på vej i trekantsområdet, når de rette kompetencer er fundet.

 

– Vores organisation er vokset meget i de seneste år, hvilket gør kompleksiteten større, ligesom konsolideringen i markedet og manglen på de rette it-kompetencer gør HR-området vigtigere end nogensinde. Annette Omøe får plads i ledelsen for at tage udfordringen op. Det kræver nemlig et kontinuerligt ledelsesfokus fra en dedikeret person, som har det som sin vigtigste kerneopgave hver eneste dag, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann.

Annette Omøe har holdt et vågent øje med netIP i flere år. Hendes nysgerrighed blev vakt, da Carsten Hedemann for fire år siden proklamerede på LinkedIn, at netIP har en procesorienteret lederstil, hvor medarbejderne altid er de vigtigste ressourcer.

 

– Det er få virksomheder, der så helhjertet som netIP, virkelig mener, at medarbejderne er de vigtigste og gør en aktiv indsats hver eneste dag for at omsætte det til virkelighed. Jeg glæder mig megameget til at være med på netIP’s vækstrejse og være med til at praktisere procesorienteret ledelse med fokus på åbenhed, tillid og tryghed. netIP har ambitioner om at være større og flere end i dag, så vores fælles mission bliver at dyrke den stærke kultur, hvor motivation og stolthed bringer os i en sund retning med menneskeligt overskud, siger HR-direktør Annette Omøe.

 

I de seneste syv år har Annette Omøe været selvstændig ledelseskonsulent, hvor hun har haft fokus på arbejdsglæde, trivsel og netværk. Hun ser frem til at hjælpe ledere og medarbejdere i netIP med at lykkes med det, der er vigtigt for dem. Hun får sin daglige gang i Aalborg-afdelingen og træder ind ledelsen.

 

Omtale i medierne

Support