Arctic Wolf Nordics Partner of the Year 2023
8. juni 2023

PRESSEMEDDELELSE

netIP udnævnt til Arctic Wolf Nordics Partner of the Year 2023

netIP’s er blevet anerkendt af Arctic Wolf for virksomhedens engagement forbundet med at forbedre sine kunders cybersikkerhed gennem et strategisk partnerskab.

Danmark – (7. juni 2023): netIP er blevet kåret som Arctic Wolf's NORDICS Partner of the Year for 2023. Denne pris anerkender virksomhedens fokus på fælles forretningsudvikling og planlægning, engagement og uddannelse, nye kunder samt tilpasning af ledelses- og sikkerhedspraksis.

 

"Vi er begejstrede for at have skabt et stærkt partnerskab med Arctic Wolf og føler os meget beærede over at modtage denne anerkendelse. Vi deler en fælles passion for at gøre en væsentlig forskel for vores kunders IT-sikkerhed og værdsætter et samarbejde baseret på integritet og tillidsvækkende dialog. netIP har udviklet et robust tilbud inden for sikkerhedstjenester skræddersyet til SMV-segmentet i Danmark, og vores samarbejde med Arctic Wolf har løftet vores kompetencer til nye højder", siger CCO Brian Vesterbæk hos netIP.

 

Arctic Wolf Partner of the Year Awards fejrer deres sjette år og hædrer toppræsterende partnere for deres resultater med at hjælpe organisationer med at forbedre deres security operations gennem brug af Arctic Wolf-løsninger og for deres engagement i fælles kundesucces gennem et partnerskab med Arctic Wolf.

 

NetIP er total it-leverandør af konsulent-, sikkerheds- og outsourcingydelser samt infrastruktur og SharePoint-løsninger til erhvervslivet i Danmark med otte kontorer fordelt over hele landet.

 

"Arctic Wolf-partnerskab spiller en afgørende rolle i at transformere deres kunders sikkerhedsrejser ved at omfavne Security Operations, og vi er stolte af at samarbejde med dem om en fælles forpligtelse til at eliminere cyberrisiko. Vores Partner of the Year Awards anerkender og fejrer de partnere, der deler vores mission om at bekæmpe cyberrisici, og vi lykønsker vinderne med deres betydelige resultater”, siger Johnny Ellis, Director, EMEA Channel Sales hos Arctic Wolf.

 

Arctic Wolf er en global markedsledende virksomhed inden for Security Operations og pionererne bag en af de største cloud-native security operations platforms i verden. Arctic Wolf Security Operations Cloud er bygget på åben XDR-arkitektur og indtager og analyserer mere end tre billioner sikkerhedshændelser om ugen på tværs af endpoints-, netværks- og cloudkilder for at levere Critical Security Outcomes og optimere en organisations forskellige sikkerhedsløsninger. Arctic Wolf Security Operations Cloud er implementeret af tusindvis af organisationer globalt og leverer automatiseret trusselsregistrering og -respons i stor skala og giver organisationer af stort set enhver størrelse mulighed for at etablere Security Operations i verdensklasse med et tryk på en knap.

Support