Blikket rettet mod vores niende afdeling: Næste stop Odense

Blikket rettet mod vores niende afdeling: Næste stop Odense

31. januar 2024

Som en del af vores vækstrejse og ønske om at rykke endnu tættere på vores kunder har vi udset os den næste by, vi starter en afdeling op i. Der er ingen tvivl hos os om, at Odense er det oplagte valg af flere grunde.

For det første ligger Odense centralt placeret i et geografisk ’smørhul’, hvilket gør, at vi kan komme tættere på vores eksisterende og potentielle nye kunder på hele Fyn. Det er en grundlæggende del af vores dna og strategi at være tæt på vores kunder,
så vi kan give dem det nærværende samarbejde, de alle fortjener.

Odense er desuden en by med mange dygtige ressourcer indenfor it og teknologi. Byens stærke uddannelsesmiljø kan også være med til at sikre tilgangen af nye it-mennesker.

Vi arbejder lige nu på at finde de rigtige mennesker, der skal være med til at starte vores nye afdeling i Odense. Vi har ikke låst os fast på, om det bliver gennem organisk vækst eller gennem opkøb af en eksisterende virksomhed.
Det er noget, vi vil bruge de næste par måneder på at blive klogere på.

Er du blevet nysgerrig på vores åbning i Odense, er du velkommen til at tage fat i Director People & Culture, Andreas Rosenkrantz Rasmussen, arr@netip.dk, for at høre mere.

Medierne har allerede opfanget nyheden om, at vi vil åbne en afdeling i Odense. Se mere herunder:

Netip vil slå dørene op på Fyn: Åbner for opkøb af eksisterende virksomhed — ITWatch 

Morgen-briefing: Hollandsk milliardfond bliver medejere i dansk Saas-virksomhed / Apple vil tillade konkurrenter at bruge NFC-betalingsteknologi / Danske NetIP vil åbne niende afdeling i 2024 - Computerworld

Support